ez + az

Napi Tarot üzenet | 2017. augusztus 17. | Nórától

Feneketlen gödrök nem léteznek!

Mai lapjaink: az Erő (VIII), a Végítélet (XX) a Papnő (II)

Képek: Dimenzió Tarot

Ha Te elhagyod magad, akkor a világ is le fog mondani rólad. Ma is jusson eszedbe, milyen sok alkalommal másztál már ki gödörből, álltál fel, ráztad meg magadat és mentél tovább. Amikor a dolgok rosszra fordulnak, az ERŐsek mindig továbbmennek. Mindig van lent és fent. Ám a lent sosem jelenti azt, hogy a lejtőn nincs megállás. A lejtő nem büntetés és nem ÍTÉLET.

Meg kell lelni azt a pillanatot, amikor meg kell állni azon a lejtőn, hacsak nem akarsz egyre mélyebbre süllyedni. Meg lehet állni, bármikor. Akkor is lehetséges, amikor már tiszta erőből húz a sötét, végtelennek tűnő mélység. Egyetlen döntés kell hozzá. Vagyis Te is kellesz hozzá. És kitartás, akarat.

Döntés + Te + Kitartás + Akarat

Vissza lehet kapaszkodni a szakadék széléről. Ne mondd, hogy még sosem tetted meg. Dehogynem! Ott van benned a bölcs Pap tudása és tapasztalata, csak elő kell csalogatni legbelülről. Így pedig bármit rendbe tudsz hozni. Akármit.

Kívánok jól felépített napot, remek eredményeket:
Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .