ez + az

2018 – A szárba szökkenés ideje! Senki nem fogja helyetted megvalósítani az álmaidat!

Amit 2018-ban megteszel, az további 7 évig hozza majd gyümölcsét. De vajon, mit fogsz tenni? Semmit? Mindent? A döntés a Te kezedben van! Hagyod, hogy a 2017-ben elvetett mag szárba szökkenjen, vagy bedugod a fejedet a homokba? A különféle számmisztikai rendszerek közül több is úgy vélekedik, hogy életünk kilenc éves ciklusokból tevődik össze, s ezeken belül minden esztendőben eltérő hatások érnek minket. 2018 a második a sorban. Hozhat energikus fejlődést?

A 2018-as év energetikája: a Szárba Szökkenés ideje

Az, amit a 2018-as esztendő kínál számodra, egy ismételt lehetőség arra, hogy 365 nap alatt szellemileg nagyot fejlődj, új perspektívából lásd a saját életedet, s elhidd, bármire képes vagy. A szárba szökkenés ideje elérkezett számodra. Egy olyan pillanat, amikor az év minden egyes napján visszajön hozzád az, amiért dolgozol, küzdesz, s aminek az alapját letetted 2017-ben. Az inspiráció rendszeres vendég lesz életedben. Meg kell ragadnod a gyeplőt, hát irányítsd életed szekerét. 8 lényegre törő lépést kell megtenned azért, hogy a földbe vetett magok locsolással és ápolással csírává, azaz kézzel fogható eredménnyé fejlődjenek.

Ha egy nap könnyű lesz 2018-ban, hát legyen kiemelkedően sikeres és eredményes. Amennyiben nehéz, úgy kapszkodót kapsz az Ezoterikus Kalendáriummal, a könnyebb megoldásokhoz, az „átvészeléshez”. Te vagy az, aki bátran vállalja, hogy a spirituális világ törvényei alapján létezik, gondolkodik és fejlődik. Az éremnek mindig két oldala van. 2018 kettes év, hát ideje mindent látni. Járd végig azt az utat, melynek alapját a számmisztikai 2-es év, az asztrológiai Vénusz év, és a tiszta lélekből fakadó ambíció és kitartás végig kísér.

  1. Válaszd szét a lényegest a lényegtelentől. Tudd, mi a fontos, ami pedig nem az, rakd félre. A konkrét célok pontosan meghatározzák, mire kell fókuszálni, és mi mellékes.
  2. Lepd meg magadat és környezetedet azzal, hogy rendszeresen megújulsz. Mutasd a jó oldaladat és szeresd önmagadat. Ha önmagaddal jóban leszel, másokban is örömödet leled.
  3. Járj be ismeretlen utakat, keresd a felfedezni való dolgokat. Engedd meg magadnak azt a luxust, hogy beengeded az újdonságokat életedbe.
  4. Vállalj garanciát és felelősséget azért, amit gondolsz, amit kimondasz és azért legfőképpen, amit megcselekszel. Ami kiszakad belőled – bármilyen formában -, az Te magad vagy!
  5. Bátran tedd fel magadnak a függő kérdéseket újra és újra. Hogyan? Miként? Merre? A legtöbb kérdésre ott van benned a válasz! Engedd szabadon a szabad akaratodat!
  6. Az új utak megtervezése létkérdés. Légy képes az EGYÜTTműködésre 2018-ban is. A kevesebb néha több. Kevés, ám hasznos és tartalmas kapcsolatra lesz szükséged.
  7. Van épp elég bonyodalom az életedben? Akkor mostantól igyekezz elhitetni magaddal, hogy mindenre létezik megoldás, s legtöbb egyszerű, mint az egyszer egy.
  8. Dicsérd magadat és tedd ezt környezeted tagjaival is. A hála érzését nem csak magadban, hanem másokban is erősítheted ez által. Így pedig végül sokat javulhatnak emberi kapcsolataid.

A legjobb recept, amit ajánlhatok neked ismét az, hogy határozd meg konkrétan, 2018 minek az éve lesz. Tanulás? Önismeret? Eszmélés? Tervezés? Együttműködés?
A cél, melyet meghatározol, azzal foglalkozz lelkesen minden nap és kerüld a kifogásokat.

Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. A 2017-ben elvetett magok kicsíráztak, ideje azokat gondozni, locsolgatni, metszegetni, – ápolni. Rajtad múlik, hogy mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad kinek válsz a támaszává.

2018-ben is tilos feltételeket szabadni a céljaid mellé: „Majd akkor, ha…”

Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére.

Sok örömöt és látványos eredményt kíván: Szatmári Nóra


Mi van a mi ezoterikus naptárunkban?

Több mint 10 spirituális témakör!


EZOTERIKUS KALENDÁRIUM 2018 – NEKED IS JÁR!

2018 = 2 + 0 + 1 + 8 * A szárba szökkenés ideje!

A JÖVŐD A KEZEDBEN VAN! SZÓLJON RÓLAD 2018!

Ez a könyv maga az innováció!
2018 is a Te éved! Ki mint vet, úgy arat!
500 pozitív megerősítés, horoszkópok, Holdnaptár, lélekmelegítők,
Tarot üzenetek, Kristályharmonizáció, csupa örömteli tipp és gondolat.


Azonnali megrendeléshez kattints ide!


365 NAP, ami RÓLAD SZÓL – VELEM! PRÉMIUM MINŐSÉG és TARTALOM

    • 9 ok mellettem:
    • Segítek megtalálni a FÓKUSZt
    • Iránymutatást adok az ÉBREDÉShez
    • Támogatlak a CÉLok kitűzésében
    • Energiát adok minden ELSŐ LÉPÉSedhez
    • Megmutatom, hogy válaszd szét a FONTOSat a lényegtelentől
    • Fogom a kezed és mutatom az utat: általam 2018 SIKERES éved lesz
    • Biztosítom neked az energiát és a motivációt a mindennapi KITARTÓ lendülethez
    • A szellemi fejlődés módszereit adom át neked
    • Csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz, első kézből érkező többlet információkért az írótól.

Ha pedig egy határidőnapló is jól jönne, akkor az Ezoterikus kalendárium 2018 Neked szól!

A 2018. évi naptár beszerezhető a reggeli.hu webáruházban, és az ott felsorolt helyeken!

AJÁNDÉK e-book csak a reggeli.hu webáruházban történő megrendelés esetén!

OLVASS A KÖNYVRŐL MÉG TÖBBET ITT!

A 2018. évi naptár beszerezhető a reggeli.hu webáruházban, és az ott felsorolt helyeken!

AJÁNDÉK e-book csak a reggeli.hu webáruházban történő megrendelés esetén!

  • Ezoterikus Kalendárium 2018 + 4 e-book + extra kedvezmény:

  • Kalendárium 2018 + 4 e-book + extra kedvezmény, SZEMÉLYES átvétellel itt:

  • Kalendárium 2018 + kombinált csomagajánlatokkal:

KORLÁTOZOTT SZÁMBAN KAPHATÓ!

2017.08.07-től RENDELHETŐ! ITT!
 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .