ez + az

Napi Tarot üzenet | 2017. szept. 26. | Nórától

2017. március 28.

Társadalmi elvárások? Soha többé!

Mai lapjaink: a Bolond (XXII), a Végítélet (XX) és a Szerencsekerék (X)


Képek: Dimenzió Tarot

Vajon szembe mersz menni mások elvárásaival? Ki mered mondani, hogy nem érdekel, mit gondolnak rólad? Van elég bátorságod ahhoz, hogy megszakíts olyan emberi kapcsolatot, mely nem épít, inkább csak rombol? Akkor…

Merj kilógni a sorból! Merj nemet mondani! Merj kiugrani a mókuskerékből! Merj olyasmit csinálni, amit sosem vagy csak nagyon ritkán! Merj élni, létezni, levegőt venni úgy, hogy előtte nem kérsz engedélyt ezekre!

A bátorság maximálisan kifizetődik – itt és most. Olyan dolgot fedezhetsz fel, amit egy átlagos napon sosem, – ám a bátorság és a felfedezni vágyás energiái nélkül… semmi sem fog történni. Az egy helyben toporgás unalmas. A változás éltet.

Ha valami nincs ínyedre, azt ne csináld. Utasítsd el azt, ha erőszakkal akarnának rávenni téged valamire! Menj szembe az elvárásokkal, különösen akkor, ha azok nem szolgálják a fejlődésedet! A környezetedben sokan hasonlóan cselekednek majd, így a legjobb túlélési eszköz, ha Te magad is eltérsz a megszokásoktól. Ez pedig a  nap végére sikerré, pozitív eredménnyé áll össze! Ami napközben még zavaros, az estére letisztul.

Boldog napot neked!

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .