ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2018. március 17-18. | Nórától

Minden rosszban van valami jó…

Lapjaink: az Akasztott (XII), a Feltámadás (XX), a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

„Rossz úton jár, aki álmokból épít várat, s közben elfelejt élni.”

(Joanne Kathleen Rowling)

Jó úton jársz, ha a realitás talaján állva szembenézel a valósággal. Fájni tud, kegyetlenül nyomja az ember lábát az a fránya cipő, fel is töri, talán a vér is kiserken, de legalább tudod, ez a szín tiszta valóság. Mert csak valóságból lehet tartós, házat, várat, tornyot építeni, álmokból építkezve legfeljebb kósza felhők lebegnek a fejed felett, s aztán azok is tovaszállnak.

Ha elveszted a lábad alól a talajt, s úgy véled, a két lábadnál fogva lógatnak, s bármikor elengedhetnek, s fogalmad sincs, hol érsz talajt… hidd el, ez az állapot még mindig jobb, mint nem tudni azt, hogy valójában épp ez történik veled.

Jobb a biztos rossz, mint a bizonytalanság? Meggyőződésem, hogy ez a régi mondás nagyon igaz, s erre a hétvégére is meglesz az a titok, melyről lehull a lepel. Jobb tudni, mi zajlik körülötted, mint illúziókba ringatva elhinni, hogy minden rendben van. Még az is lehet, hogy a nagy felismerés egyáltalán nem lesz fájdalmas, hanem épp ellenkezőleg! Valamiféle örömteliséget, megnyugvást hoz életedbe a tisztán látás állapota. Lehull egy teher a válladról, megérkezik a békesség… bármi megtörténhet, csupán egy feladatod van: fordíts minden történést a magad javára, és hidd el, hogy minden rosszban van valami jó.

Szeretettel kívánok sok tisztánlátást hozó pillanatot erre a hétvégére:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .