ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2018. május 19-20. | Nórától

A Nagy Kezdet Pillanatai!

Hétvégi lapjaink: a Mágus (I), az Uralkodónő (III) és a Világ (XXI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Vonzalom valami iránt? Egy megfoghatatlan érzés? Megdobban a szíved egy hír hallatán? Bármi megeshet, és minden, ami most történik, az a Te javadat szolgálja.
A felismerés – még, ha fájdalmas is – hasznos! Járj utána mindennek, ami kérdőjeles, amire eddig nem kaptál választ, ami kételyeket okoz. Sokan sietnek a segítségedre, hát merj kérdezni, kutatni, keresni. Olyan területeken is felfedezhetsz újdonságokat, ahol eddig nem jártál.

Az ismeretlen terep felfedezése a Nap sugarainak megszázszorozása. Ha megtöbbszörözöd a lehetőségeid számát, akkor a sikereid, eredményeid száma is többszöröződik.

Minden kártyalapunk fényárban úszik,  így pedig a növekedés, fejlődés, gyarapodás jelképeit is magukban rejtik. A bezárkózás és a kinyílás ott van benned, – melyik mellett döntesz?
Ne légy túlzottan konvencionális, sőt, inkább hagyd magad sodortatni az árral. Így a tálcán nyújtott ötletek, támogató iránymutatások mind hasznodra lesznek.

Légy bátor nagy tetteket végrehajtani!

Szeretettel:

Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .