ez + az

Napi Tarot üzenet | 2018. július 31. | Nórától

Tanulj meg élni a lehetőséggel!

Mai lapjaink: a Főpapnő (II), a Sorskerék (X), az Uralkodónő (III)

Képek: Két Ösvény Tarot
 Tanulj meg élni a lehetőséggel, mert minden lehetőség csak egyszer adatik meg. Ami holnap jön, az már egy másik lehetőség. Ha teljes életet akarsz élni, akkor itt kell lenned a jelenben. Ne azon törd a fejedet, hogy „mi lett volna, ha…” azon meg végképp ne, hogy „mi lenne, ha…”
Ne repülj el a távoli jövőbe, a múltba se. Ne tölts túl sok időt jövőd tervezésével, hisz sokszor ezzel csak félelmet generálsz magadban és magadnak. Ne élj mások elvárásai szerint, úgy élj, ahogy az számodra öröm. Most.
 
Töltsd az idődet a jelenben, és fogalmazd meg, hogy jó neked itt lenni, most élni, ebben a pillanatban levegőt venni. Lehetsz boldog és lehetsz boldogtalan. A világ egyszerre szörnyű és csodás. A lehetőség mindenkiben ott van arra, hogy azt kezdjen az életével, amit csak akar. Tőled függ, merre indulsz. Ha itt vagy a jelenben, akkor mindig jó döntést hozol, a hiba kizárva. Ne töltsd az idődet tétlenül. Jusson eszedbe, hány órát töltesz el haszontalan dolgokkal.

Légy szabad, urald a saját életedet, így pedig eljutsz oda, hogy megérted: a szabadság egyenlő a lehetőséggel. A lehetőség nem szerencse kérdése, hanem elhatározás kérdése.

Szeretettel kívánok remek napot, jó eredményeket:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .