Hétvégi Tarot üzenet | 2018. szeptember 1-2. | Nórától

Ha nincs álom, nincs mit megvalósítani!

Lapjaink: a Mérték (XIV), az Uralkodónő (III), a Világ (XXI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ha nincsenek álmaid, akkor nem tudsz mit megvalósítani. Azonban egy valami igencsak tévútra vihet… ha az álmok köszönőviszonyban sincsenek a valósággal. Ekkor nehéz diót próbálsz feltörni, s az energiád és az időd elmegy a nagy semmi megvalósítására.

Amennyiben a fentieket figyelmen kívül hagyod, akkor bérletet váltasz  a vezető nélküli, rossz irányba haladó, csalódások járatára.

Még az a szerencse, hogy ez egy különleges hétvége, és a fentieket felülírva remek dolgokat tudsz létrehozni, képes leszel másokat inspirálni, s te magad pedig a külvilágból motivációt gyűjtesz. Minden adott a sikerhez, csak találd ki, mit akarsz elérni, s hová szeretnél eljutni. Fontos, hogy a vágy és a pillanatnyi körülmények között egyértelműen legyen összhang.

A pillanatnyi valóság olyasmi, amit itt és most hozol létre, hisz a te saját döntéseidből születnek meg. Ha azt mondod jól vagy, akkor itt és most jobban leszel, s így pedig a megfelelő irányba fogsz elindulni. A Világ kapuja nyitva áll előtted. Bármit elérhetsz, csupán maradj reális.

Szeretettel kívánok sok tisztánlátást hozó pillanatot erre a hétvégére:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Tupi Évához: + 36 (20) 913 8141

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!
error

Hétvégi Tarot üzenet | 2018. szeptember 1-2. | Nórától” bejegyzéshez ozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..