2019 – A megerősödés éve

Az Ezoterikus Kalendárium IX. évadját éli. Ez a könyv megjárt már magasságot és mélységet, vezetett könyveladási bestseller listát és volt sikerlistás is. Azonban – mint minden az életben – elérte azt a pillanatot, amikor átalakul. Formálni kell, alkalmazkodni kell az új elvárásokhoz, meg kell felelni azon kihívásoknak, melyeket a Kalendárium használói, Ti, Olvasók támasztotok vele szemben. Nincs új a Nap alatt – még a Bibliában is találunk erre való utalást ((Préd. 1,9). Ám, próbálkozni azért érdemes. Sok naptár és kalendárium volt a kezemben az elmúlt években, s egyvalamiben biztos vagyok: igényetek van a szellemi fejlődésre, az örömteli mindennapokra és persze az információra.

Én is fejlődöm – általatok, az igényeitek és a visszajelzéseitek által. 2010 óta életem legfontosabb 3 hónapja minden esztendőben az a periódus, amikor a Kalendárium készül. Meditáció, elmélyülés, kutatás, válaszok keresése, információáramlat és elhivatottság. Ezt egyben talán ritkán lehet ötvözni, nekem sikerül, s ezért hálás vagyok. A Kalendáriummal tanultam meg fókuszálni, és egyetlen dologra összpontosítani.

A IX. évad számmisztikailag is jelentős. A 9 éves ciklus minden esetben lezárást hoz, ám valami újnak a megalapozását is. Becsukódik egy ajtó, ám kinyílik egy másik. Olyan nincs, hogy valami véget ér, és nem kezdődik el egy merőben új fejezet.

Ez a Kalendárium nevében, külcsínben és belbecsben egyaránt megtapasztalható. Minden olyan információ és tudásanyag, mely eddig megtalálható volt a kalendáriumban, megmarad, csak átformálva, Önfejlesztő- és Hálanapló résszel kiegészülve.

A 2019. évi Kalendárium a következő lépcsőfoka szellemi fejlődésednek. Sőt, annál is több, mert ráirányítja a figyelmet a jó cselekedetekre és a hála fontosságára is. Minden évet alaposan körbejárok, kielemzem, darabokra szedem és újra összerakom, mint egy komplex kirakóst. Célom az, hogy aprólékosan felépített gondolatok tudatos összekapcsolása által átsegítselek a mindennapok során. Ha egy nap könnyű, hát legyen kiemelkedően sikeres és eredményes. Amennyiben leterhelő, úgy támogatást kapsz a könnyebb megoldásokhoz, az „átvészeléshez”. Te vagy az, aki bátran vállalja, hogy a spirituális világ törvényei alapján létezik, gondolkodik és fejlődik. 2019 hármas év, hát ideje növekedni, gyarapítani tudást, ismeretet, vagyont. Járd végig azt az utat, melynek alapját a számmisztikai 3-as év, az asztrológiai Merkúr év, melyet olyan analógiák kísérnek, mint az információáramlás, önkifejezés, gördülékeny kommunikáció, elfogadás és megértés, szellemi és testi mozgékonyság, összetett gondolkodás, tudás iránti vágy, ugyanakkor alacsony szinten megjelenhet a félrebeszélés, az értetlenség és a felszínesség. A „Hogyan alakul?”-ról Te döntesz, így:

 1. Válaszd szét a lényegest a lényegtelentől. Így tudni fogod, mire helyezd a fókuszt. A konkrét célok adnak lendületet, hitet és elhivatottságot.
 2. Szabad vagy. Születésed óta. Ha valaki ezt el akarja venni tőled – legyen bármilyen erős -, ne érdekeljen. A gondolataidat te alakítod. A tetteidet is. Ennyire van szükséged.
 3. Járj be ismeretlen utakat, keresd a felfedezni való dolgokat. Kommunikálj másképp. Légy jó hallgatóság, hisz bármikor befuthat egy jó információ hozzád. Ha figyelsz.
 4. Vállalj garanciát és felelősséget azért, amit gondolsz, amit kimondasz és azért legfőképpen, amit megcselekszel. Tartsd szem előtt, hogy amit teszel az téged tükröz!
 5. Tedd fel magadnak a legfontosabb kérdéseket. Hogyan? Miként? Merre? Minden kérdésre van válasz! 10-ből 9-re BENNED!
 6. Légy képes az EGYÜTTműködésre – a Merkúr uralta évben. A kevesebb néha több. Tartalomra és minőségre törekedj – feladatok és kapcsolatok terén is.
 7. Mindenre létezik megoldás, s legtöbb egyszerű, elérhető, ám áldozatot kíván.
 8. Dicsérd magadat és tedd ezt környezeted tagjaival is. A hála érzését nem csak magadban, hanem másokban is erősítheted ez által. Így pedig végül sokat javulhatnak emberi kapcsolataid.

A legjobb recept, amit ajánlhatok neked ismét az, hogy határozd meg konkrétan, 2019 minek az éve lesz. Felfedezés? Tanulás? Önismeret? Együttműködés?
A cél, melyet meghatározol, azzal foglalkozz lelkesen minden nap és kerüld a kifogásokat.

Egy nap se teljen el úgy, hogy nem tettél valamit önmagadért, a jó eredményekért. Tégy meg mindent a fejlődésért, a növekedésedért. Minden áldott nap dolgozz A TE CÉLODON! Nyiss ki egy új kaput, írj, beszélj, egyeztess – bármi legyen a téma. Keress új munkát, költözz, alakulj át. Hívj fel régi barátokat, működj együtt olyanokkal, akikkel eddig sosem. Minden idő és energia meg fog térülni. Az elvetett magok mindig kicsíráznak, az ápolásukról, a metszésükről neked kell gondoskodnod. Rajtad múlik, mit és mikor teszel, kitől kérsz segítséget, s Te magad támasszá válsz-e.

Folytasd azt, amit már elkezdtél. Rajtad múlik, eljutsz-e a végére.

Sok örömöt és látványos eredményt kíván: Szatmári Nóra


KALENDÁRIUM 2019 – JÁR NEKED a GYARAPODÁS!


Az Ezoterikus Kalendárium teljesen megújult belső struktúrával rendelkezik!
Megrendelés előtt OLVASD EL a részleteket!


2019 = 2 + 0 + 1 + 9 * A növekedés, megerősödés ideje!

A BOLDOGSÁGOD A KEZEDBEN VAN! SZÓLJON RÓLAD 2019!

Vajon mi kell a boldogsághoz? A válasz: TUDATOSSÁG!

Vajon mi kell a tudatossághoz? A válasz: TERVezés; DICSÉRet; HÁLA


Ez a sokoldalú napló – az elmúlt 9 évet követően ismét a megszokott, változatlan tartalommal – ám teljesen megújult külsővel és belsővel várja az önfejlesztésre áhítozó, spirituálisan nyitott, szellemi horizontjukat tágítani akaró felhasználókat.

MINDEN UGYANAZ?! ÉS MINDEN TELJESEN MÁS!? LEHETSÉGES!

ELŐRENDELÉSI KEDVEZMÉNY RÖVID IDEIG ITT!


365 napos pénzvisszafizetési GARANCIA!*


Mit biztosít számodra a 2019. évi Ezoterikus kalendárium?

– HOLDNAPTÁRt
– Napi LÉLEKMELEGÍTŐket
– Ötleteket, tippeket, trükköket
– Játékos, önfejlesztő feladatokat
– Tudatosságra ösztönző naplórészt, melyben:
** TERVEZZ
** DICSÉRD magadat
** Légy HÁLÁS
– Tarot üzeneteket
– Havi asztrológiai előrejelzést
– Kristályharmonizációt (minden napra!)
– Valamint az élet naposabbik oldalát!

Reggel és este elég 5-5 percet foglalkoznod az önfejlesztés meglepően egyszerű feladataival. A gyakorlatok elvégzésével a pozitív gondolkodást, az optimista szemléletmódot erőlködés nélkül beépítheted napi rutinodba, ezzel javítva az önértékelésedet, növelheted öntudatosságodat, valamint folyamatosan inspirálhatod kreatív éned kibontakozását. Töltsd meg az előkészített lapokat legfontosabb napi tennivalóiddal, gondolataiddal, tapasztalataiddal és este az élményeiddel.

Kapcsolódj rá a 2019. évi Kalendáriummal a hála frekvenciájára, hogy az Univerzum megadhassa neked mindazt, amire vágysz!

Aki kér, annak megadatik!

A világ minden nyelve tartalmazza a következő kifejezéseket: terv, cél, köszönöm, hála. Ez a könyv megtanít ezek napi használatára, egy eddig nem alkalmazott struktúrával. Tervezz jól! Dicsérd magadat! Légy hálás! Így 365 nap alatt szemléletváltáson mész keresztül, ezt garantálom neked!

Amennyiben a kalendárium inspirációi segítségével semmi sem történik az életedben, nem tanultál semmit, nem változtak a gondolataid, nem látod örömtelibbnek a mindennapjaidat, akkor hozd vissza a kalendáriumot és visszafizetem az árát.

Kiapadhatatlan forrásaid vannak, vajon használod a lehetőségeket? Csak írd le néhány szóval a napod legfontosabb teendőjét, mit tanultál és miért vagy hálás. Napi legfeljebb 10 perc és meg fog változni az életed 2019-ben!

A hála NEM FÜGG semmitől, átível minden határon, emellett a világ minden vallása hangsúlyozza fontosságát.

A hála egy a bensőnkből spontán megnyilvánuló jelenség. Csinálhatod vagy mellőzheted. Aki csinálja, az fejlődik. Aki hálátlan, az megakad. A hála pozitív érzelmi reakció. Ne vedd természetesnek a naponta veled megtörténő csodákat. Légy ezekért hálás!

Legfőképpen a segítő szakmákban dolgozók azok, akik kiemelten fontosnak tartják, hogy a hála érzését napi rutinná, valamint személyiségünk részévé tegyük. Sok javallat születik arra, hogy vezessünk naplót és figyeljünk a környezetünkben élőkre és azokra a dolgokra amelyek körül vesznek. A pozitív attitűd kialakítását ez a könyv garantálja 2019-ben.

Légy a 2019-es esztendő FŐSZEREPLŐJE!

Kell hozzá egy Kalendárium, egy toll, és naponta legfeljebb 10 perc figyelem önmagadra, a céljaidra és a hálára!

Meg tudod csinálni? Magadnak bizonyítsd be, hogy van kitartásod egy évet arra szánni, hogy RUTINt csinálj a tervezésből és a hálálkodásból. A könyvben minden elő van készítve számodra, csak az utolsó lépést kell megtenned a cél elérésének érdekében.


A kalendárium belső struktúrája 2019-ben így néz ki:

Ez a könyv maga az innováció!

365 NAP, ami RÓLAD SZÓL – VELEM! PRÉMIUM MINŐSÉG és TARTALOM

  • 9 ok mellettem:
  • Segítek megtalálni a FÓKUSZt
  • Iránymutatást adok az ÉBREDÉShez
  • Támogatlak a CÉLok kitűzésében
  • Energiát adok minden ELSŐ LÉPÉSedhez
  • Megmutatom, hogy válaszd szét a FONTOSat a lényegtelentől
  • Fogom a kezed és mutatom az utat: általam 2019 SIKERES éved lesz
  • Biztosítom neked az energiát és a motivációt a mindennapi KITARTÓ lendülethez
  • A szellemi fejlődés módszereit adom át neked
  • Csatlakozhatsz Facebook csoportunkhoz, első kézből érkező többlet információkért az írótól.
  • Ismét bővült a tartalmam, izgalmas, új funkciókkal.
  • Havi – pontos – asztrológiai előrejelzéseim rólad szólnak, biztatnak!
  • Holdanyó segítségével iránymutatást kapsz elvégzendő tennivalóidhoz!
  • Pontos Holdfázisok, Holdjegyek és tevékenységnaplóm is van!
  • A pozitív megerősítésekkel 2019.12.31-én új ember köszönti 2020-at
  • Ikontáblázatomat pár perc alatt átlátod, megérted és könnyen használatba veszed
  • Minden nap spirituális útmutatókra, tennivalókra, jó tanácsokra vágysz? Csak vegyél kézbe!
  • 2019-es kínai horoszkópot is adok, jön a Disznó éve!
  • Kristályharmonizációmmal távol tartod a rossz kedvet, a betegségeket, bevonzod a boldogságot!
  • A nap száma segítségével tudni fogod, mit és mikor tegyél a sikeredért, okos döntéseidért
  • Napi Bolygóuralkodás nélkül lemaradsz a lehetőségeidről! Nekem van útmutatóm ehhez is!
  • Merj kérni az Univerzumtól! Jogod van boldognak lenni, teremtő technikáimmal ez megadatik neked!
  • Mikor vannak 10 milliószoros napok? Előre jelzem, hogy kedved szerint bármit kívánhass!
  • Havi és napi Tarot üzenetek; Szervóra; Napjegy és Holdjegy váltások; Ünneplista;
  • Évszakok jelölése; Havi összesítő naptárak; Valentin napi tippek; Asztrológiai újév;
  • Halál feldolgozása; Adventi tippek; A 2019-es év SIKERMANDALÁját is rejtem!

AJÁNDÉK e-book csak a reggeli.hu webáruházban történő megrendelés esetén!


* 365 napos pénzvisszafizetési garancia: Kockázatmentes vásárlás
Amennyiben mégsem vagy maradéktalanul elégedett a kalendáriummal, 365 napon belül visszahozhatod azt, mindenfajta indoklás nélkül. Az eredeti vásárlást igazoló nyugtával / számlával (Bíborcsillag Harmónia Kft. által kiállított) együtt visszaveszem a nem használt termékeket és választhatsz helyette újat, vagy visszafizetem a termékek vásárláskor általad kifizetett vételárát az eredeti vásárláskor alkalmazott fizetési móddal megegyezően. Visszahozhatod/visszaküldheted a terméket, amennyiben tiszta, sérülésmentes, bejegyzésmentes és a higiéniai előírásoknak megfelelő állapotban van. Amennyiben a visszahozott termék nem felel meg a fenti követelményeknek, fenntartom a jogot a visszavásárlás elutasítására, vagy az eredeti vételár Bíborcsillag Harmónia Kft. által egyoldalúan meghatározott százalékával csökkentett áron veszem vissza a terméket. A meggondolt vásárlást annak visszaélésszerű (azaz jelentősebb tételekre, nagyobb mennyiségben vagy értékben, ismétlődő vagy egyéb üzleti érdekből történő) gyakorlása esetén a Bíborcsillag Harmónia Kft. jogosult visszautasítani.
Amennyiben a terméket használtan és/vagy sérülten hozod vissza, úgy 365 napon belül a vásárlás összegének 25%-át fizetem vissza (nem újraértékesíthető).

* Ezek a feltételek a törvényben foglalt jogokon felül érvényesek.

 

OLVASS A KÖNYVRŐL MÉG TÖBBET ITT!


Technikai paraméterek:

Méret: 135 mm x 200 mm
Terjedelem: 304 oldal
Szín belív: kék
Papír belív: 80 g ofszet
Szín borító: 4+1 Pantone
Papír borító: 350 g műnyomó
Felületkezelés: B1-B4 fényes fóliázva
Kötészet: borító stancolva, cérnafűzve, könyvjelzővel