ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. február 26. | Nórától

„A teljes teremtés benned létezik, s minden, mi benned van, a teremtésben is létezik.”

(Hermész Triszmegisztosz)

Mai lapjaink: a Mágus (I), a Sorskerék (X), az Uralkodó (IV)

Képek: Két Ösvény Tarot

Bennünk van a mindenség , hisz a mindenségben ott vagyunk mi magunk! Ott van benned a tudás, a képesség, a lehetőség: fejlődni, nőni, gyarapodni és szaporodni, kilépni és felfedezni, egyedivé válni és az is maradni. A mai nap is magában hordozza a szerencsés fordulatok sokaságát, csak legyél kellően merész, és hagyd magadat inspirálni.
Minden mindennel összefügg – és ebben semmi újdonság nincsen. Minden rezgés és minden mozgás lekövethető hatást gyakorol a saját környezetére. A Nap felkel. Aztán alámerül… a Hold felkel, aztán eltűnik… örökös körforgás ez, elválaszthatatlanul összefüggenek.

Holdnaptár és aktuális asztrológiai előrejelzés itt!

Bármit teszünk vagy gondolunk, már az is elindít valamilyen folyamatot a világban. Akár hiszünk ebben, akár nem. Ma is útnak indulnak új folyamatok, s te döntesz arról, a magad javára fordítod ezeket, vagy félve, a háttérbe húzódva figyeled, mások (a bátrak!), mit tesznek, hová jutnak, mennyit nyernek az adott ügyön. Mit választasz? Hagyod, hogy uralkodjanak feletted, vagy te magad leszel a saját életed Uralkodója? A Szerencsekerékforgását te irányítod. Merre fog forogni? Szeretettel kívánok remek napot, jó eredményeket: Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .