Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. március 8. | Nórától

A változás elkerülhetetlen…

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), az Akasztott (XII) és a Bolond (0)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ellenállsz vagy beleállsz? Tiltakozol vagy elfogadsz? Ez az egyetlen dolog, amit már reggel el kell döntened. Tedd hát meg.

Az életben a változás elkerülhetetlen. Emellett a reménykedés, a tervezés és a megvalósítás is elkerülhetetlen… A reformokról szól minden.

Holdnaptár és aktuális asztrológiai előrejelzés itt!

* Láttál már fát tegnap, ma és holnap pontosan ugyanolyannak? Kizárt! A levelei hullanak, madarak költenek rajta vagy épp tovareppennek, virágzik, majd gyümölcsözik ismét. De biztosan nem mutat kétszer teljesen ugyanolyan arcot.

* Láttál már embert tegnap, ma és holnap pontosan ugyanolyannak? Kizárt! Néha rossz a kedve, máskor jó. Sokszor kedves, néha udvariatlanul elutasító. Néha elbukik, aztán feláll. De biztosan nem mutat kétszer teljesen ugyanolyan arcot.

Mert változik. Minden egyes nap.

Ezen a napon drámaian változhat minden. Különleges fordulatok, furcsa energiák lengenek körbe mindenkit. Ma tedd minden eddigi dolognak az ellenkezőjét. Legyél nagyon bátor, mert, ha eddig sokat beszéltél, most maradj csendben. Ha eddig állandóan jöttél és mentél, most ülj egy helyben. Ha eddig mindenről volt véleményed, s azt szavakba is foglaltad, most tartsd mg magadnak! Ha az eddigieket épp fordítva cselekedted meg, hát adj magadnak teret. Lepd meg magadat és környezetedet azzal, hogy merőben más arcodat mutatod a világnak.

Mivel szokatlan leszel környezeted számára, talán ők is alkalmazkodnak a változáshoz és rendhagyó módon reagálnak. Ha Te változol, a világ is változni fog. Merj módosítani magadon. A világ változni fog.

Pozitív változással teli napot kívánok!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..