Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. március 12. | Nórától

A világ végtelen változások végtelen sora.

Mai lapjaink: a Főpap (V), az Igazság (VIII) a Világ (XXI)Képek: Két Ösvény Tarot

A világ nem egy véges folyamat, nem egy lemez, mely lejár, s vagy kézi erővel újraindítjuk vagy sosem halljuk ismét a muzsikát. Tudjuk – Te is, Én is, Mindenki -, hogy sok dolog elkezdődik, pár dolog véget ér, ám összességében a Világ végtelen változások végtelen sora, melyek megállíthatatlanul haladnak előre. Igaz ez mindenre, fejlődésre, gyarapodásra, elvesztésre és megnyerésre, emberi kapcsolatokra, halálra.

Holdnaptár és aktuális asztrológiai előrejelzés itt!

“A világ olyan, amilyen, soha nem volt tökéletes (…). De hogy részt veszünk-e a létrontásban vagy nem, az már teljesen tőlünk függ.”

(Hamvas Béla)

Benned (is) ott van a bölcs, a megszerzett tudás, a tapasztalat, emellett képes vagy helyén kezelni mindent, hogy a Világ végtelen változások végtelen sorozatába beilleszkedve a legtöbbet hozz ki a lehetőségeidből. A lehetőség adott, most, ma itt, neked. Élj vele. Mert a tisztánlátás képessége ismét megadatik, s együtt gondolkodhatsz, dolgozhatsz, tervezhetsz másokkal. Ennek eredménye pedig a látványos siker lesz.

Sokan úgy vélik, a világ mindannyiunknak másféle… de tévednek! A világ mindannyiunknak teljesen ugyanaz: van jó meg rossz, van bűn meg ártatlanság, van benne fekete és fehér, no és persze fény meg árnyék. Mindig minden párosan jár benne. Épp ezért ki merem jelenteni bátran: A világ egyféle, de az egyÉN dönti el, mely oldalra áll…

Kívánok élettel és vidámsággal teli napot, remek eredményeket:
Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..