ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. április 4. | Nórától

Ha meg akarsz ismerni valakit, ne azt nézd, mit mond, hanem azt, mit tesz…

Mai lapjaink: a Feltámadás (XX), a Halál (XIII), az Uralkodó (IV)Képek: Két Ösvény Tarot

Az elmúlt években sokat változott az életem, a mindennapjaim – vagy egyáltalán semennyit. Ki mondja meg, mi az a sok, vagy mi az a kevés? Viszonylagosság kérdése…

Ám egy biztos: ez a nap valamiféle különleges eleresztésnek lehet a pillanata, ami neked is szól. Engedd el azt, ami már rég nem működik. Fogadd el, hogy a világ örökös változásban van, s ha nem alkalmazkodsz hozzá, hát el fog vinni magával a sodrás. Tehetetlenül sodródni vagy épp árral szemben úszni pedig igen nehéz, leterhelő és energiapazarló folyamat.

Azonban, ha időben csónakba szállsz, evezőt ragadsz és lapátolsz szorgalmasan, akkor valami újnak a magját is el tudod vetni ezen a napon. Rajtad múlik, mennyire leszel bátor, mit vállalsz fel, milyen célokat tűzöl ki magad elé. Mindig vannak új ötletek, megvalósítható ideák, remények és vágyak. Rajtad múlik, leteszed-e valami újnak az alapját.

Ne nézz hátra. Előre tekints. Keresd, kutasd szemeiddel a kikötőt, hogy behajózhass és megpihenhess. Az a cél, hogy olyan állapotot érj el, amellyel békére lelsz. Egy olyan közeget kell megteremtened, ahol a saját életedet magad uralod. Képes vagy erre, már ma. Néha prózai, máskor drámai döntéseket hozunk. Ám a cél mindig ugyanaz: meglelni a boldogságot, s ráhangolódni önnön magunk békességére. Néha leomlanak a díszletek.

Aztán felépülnek újra. Mint ma. Minden a Te érdekedet szolgálja. Ha teszel ezért és dolgozol a céljaidért. Ugye tudod ezt?

Szeretettel kívánok olyan embereket neked, akik cselekszenek, nem csupán beszélnek:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .