ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2019. április 6-7. | Nórától

Egyszer lenn! Aztán csakis fel és még feljebb!

Lapjaink: az Akasztott (XII), a Főpap (V), a Főpapnő (II)

Képek: Két Ösvény Tarot

Könnyen megtörténhet, hogy átmenetileg kutyaszorítóba kerülsz, a világ nem azt az arcát mutatja, amit vársz tőle… Azonban talán épp ez az a szükségszerűség, mely a látszólagos, egyben kényszeredett nyugalmi állapotot végre felrúgja, s a mozdulatlanság megszűnik. Pont arra van szükséged, hogy kimozdulj a megszokott állapotodból. Fejre állni, lábadnál fogva lógatva lenni – ez a helyzet megmutatja, hogy a világot lehet más perspektívából is szemlélni. A bölcs, okos ember szemszögéből.

Mert hát… az éremnek mindig két oldala van…

A Főpap és a Főpapnő bölcsessége és megszerzett tapasztalata ott rejlik benned. Merj elég bátor lenni ahhoz, hogy megváltoztatod a világnézetedet, sőt, akár az egész életedet. A passzivitás most nem kifizetődő. Az aktivitás többszörösen megtérül. Menj, láss, keress, fedezz fel, mondd ki, értsd meg, hidd el, fogd meg. Csinálj olyasmit, amit eddig sosem. Lehet ez a dolog kicsi vagy épp óriási.

Te döntesz. Mindig. Ne állj dermedten, hanem cselekedj. Most is. Itt.

Ismerd fel a megrekedtség állapotát és változtass azon, sürgősen. Ez a hétvége minden körülményt megteremt ahhoz, hogy átformáld magadat, s legfőképpen a gondolataidat.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

1 thought on “Hétvégi Tarot üzenet | 2019. április 6-7. | Nórától

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .