ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2019. április 13-14. | Nórától

Egyszer fenn! Aztán lehet ismételni!

Mai lapjaink: a Csillag (XVII), a Főpapnő (II), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot

A Csillag a hit, a remény, a bölcsesség, a fény, a cél felé vezető út megmutatója, valamint a mélyebb összefüggések felfedezésének kártyalapja. Ráébredni önmagunkra, a valós vágyainkra, szembesülni azzal, hogy nem célszerű álarcot viselni.
Ezen a hétvégén pedig ideje a nagy tervek megálmodásának, a lépések megszervezésének. Merjünk nagyot álmodni, hosszú távra tervezni. Képesek vagyunk reálisak maradni, miközben akár már most, egyik pillanatról a másikra útjára is indíthatunk valamit.
Nem szükséges sietni, kapkodni, elhamarkodott öntéseket hozni. Legyünk békében önmagunkkal, s ha az elme képes elcsendesedni, akkor a lehető legjobb dolgok látnak napvilágot.

Amennyiben letesszük egy fontos ügy alapkövét, joggal reménykedhetünk a dolog pozitív, számunkra maximálisan kedvező alakulásában. Meglehet, hogy nem is sejtjük, milyen remek dolgot eszeltünk ki. Csak jóval később, az eseményekre visszapillantva áll össze a teljes kirakós, kerül helyére az utolsó puzzle darabka is.  Merjünk gondolkodni, tervezni, előre nézni, a múltat hátra hagyni, lépni, változtatni, merésznek lenni.

Az igazán bátrak most nagyot lépnek és nyernek is.

Sok hit, sokra megy!

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .