ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. április 15. | Nórától

Aki veszített egyszer, még nyerhet máskor!

Mai lapjaink: a Torony (XVI), a Főpap (V), az Erő (VIII)Képek: Két Ösvény Tarot

Aki egyszer már veszített, kudarcot vallott, netán sokat szenvedett, – úgy igazán, vérre menően, fájdalmasan, akár ordítva -, az ritkán kockáztat újra. Akiből egyszer már kiszakítottak egy méretes darabot, akit megégettek tűzzel, víz alá nyomtak, az ritkán hagyja megtörténni a dolgokat újra.

…és ez a nap épp a régi eseményeket idézheti fel újra úgy, hogy át kell élni valamit, amiről ismert, hogy milyen fájdalmat képes okozni. Igyekezz meglátni időben azokat a folyamatokat és jeleket, melyek zsákutcába vihetnek vagy gondot okozhatnak. Ma a történelem biztosan ismétli önmagát. Így, ha le- vagy elgyengülsz, akkor biztosan magadra maradsz a problémáddal.

Sosem könnyű erősnek és kitartónak lenni. Különösen akkor nem, ha úgy tűnik, az egész világ összefogott ellened, s a védőfalaid leomolni látszanak. Akárcsak egy Torony. Ha gyenge leszel, azt a világ látni fogja és reagálnak erre. Nem segítséggel, hanem elfordulással. Ezen a napon biztosan.

Ám, ha belül van is benned félelem és kétség, kívül az ERŐ és az eltökéltség jeleit viseld magadon. Légy ma színész, aki megold egy feladatot: A magabiztosság szerepét eljátszva.

Erővel, – ami valójában kitartás és eltökéltség -, visszatalálhatsz magadhoz. Az út, amit be kell járnod ismerős lehet. Ám hidd el, a nap végén hálás leszel a veszteségeidért, amik eljuttattak színtiszta valósághoz, azaz a valóságossághoz.

Legyen erős napod!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .