ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. április 19. | Nórától

A legnehezebb magunkat megváltoztatni…

Mai lapjaink: a Feltámadás (XX), a Mérték (XIV), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot

A legnehezebb magunkat megváltoztatni, magunkon módosítani, a hiedelmeinken túllépni, elhinni, hogy lehet jobb, másabb, örömtelibb. Minden változás olyan, mint a kígyó vedlése. Fájdalmas. Hihetjük, hogy az már elhalt, száraz bőr, ám az ettől való megszabadulás piszok kényelmetlen tud lenni, ráadásul, a vedlést követő időszakban kiszolgáltatottabbá válik az állat.

Nos, szokásainkat elengedni, így pedig új emberré válni óriási vállalás, nagy kockázat és ezeknél is nagyobb kérdőjel. Van járható, kevésbé fájdalmas út?

Vajon sikerül a FELTÁMADÁS? Mit kell tenni ezért? Amennyiben minden nehézség ellenére sikerül újjászületni, akkor jön csak az igazán nagy kockázat: szembenézni azzal, hogy környeztünk egy része furán néz ránk, nem ért minket és megkérdőjelezik minden lépésünket, tettünket, sőt, talán még a gondolatainkat is. S ilyenkor jöhet a megbánás… Mit tettünk? Nem kellene visszakoznunk? Netán tanúsítsunk MÉRTÉKletességet,  hátha megbocsátják nekünk merészségünket? Vonuljunk vissza, mintha mi sem történt volna? Játsszunk REMETÉt – de hogyan hozzuk ki ebből a legtöbbet? Higgyük el, hogy a változás valójában rossz és bűnös dolog?

Szó sem lehet erről!  Ha már volt bátorságunk tenni önmagunkért valami lényegeset, akkor merjük vállalni az újjászületés állapotát is. A valódi és eget rengető újjászületés egyedül történik. REMETEként lehet megélni a legintenzívebben. Ehhez tudatosságra van szükség, mely lemondásokkal jár együtt. Merd megélni. Merd átélni. Megéri!

Merj változni, így pedig hosszú távú eredményeket érsz el rövid időn belül.

Szeretettel: Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .