ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. május 10. | Nórától

A bolondozás nem vétek!

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), az Akasztott (XII), a Csillag (XVII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Bármit megtehetsz, bármeddig elmehetsz, bárkivel összefonódhatsz.

A mai nap energiái nevetésre ösztönöznek, játékra hívnak, eszmecserére csábítanak, a legteljesebb Bolondozásra sarkallnak. Csend, béke és nyugalom kizárva. Nincs is ezekre szükség, mert a mozgalmasságba is meg lehet találni a tökéletes harmóniát.

Gyöngédséget teremthetsz magadban és mások lelkében. A másik elismerésére, tiszteletére kiemelten ügyelni kell. A szenvedélyt, az odaadást és az elkötelezettséget az önmagunk iránt érzett szeretet turbózza fel. Hát tiszteld és szered tenmagadat!

A pozitív gondolatok és a bolondos érzelmek ragályosak lesznek. Öntudatlanul átvesszük mások hangulatát és átadjuk a saját jókedvünket. A csere arányos és ingyenes lesz. Legyen bátorságunk időt szakítani a bolondozásra, így megfertőzhetjük egymást a pozitív kedélyállapottal, s azok, akik szeretnek bolondozni, sokkal esélyesebbek a boldogságra. Aki pedig ma eléri a boldogság állapotát, az lelkileg és szellemileg egyaránt magasba emelkedik. Ez isteni ajándék.

Szép napot!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .