ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. május 30. | Nórától

Ha elkezdted, hát járj a végére!

Mai lapjaink: a Bolond (0), a Feltámadás (XX), a Mágus (I)

Képek: Két Ösvény Tarot

Nos… ha már egyszer útnak indultál, akkor ne torpanj meg, ne hátrálj meg, ne futamodj meg. Fókuszálj a célra, képes vagy erre, most és bármikor!

Feladni a harcot könnyű, legyinteni könnyű, ám a félelmek közepette megküzdeni a sikerért bizony már izzadságot és áldozatot is követelő helyzet.

Megoldást találni? Szembe nézni az okkal és az okozattal? Okosnak és bölcsnek lenni egyszerre? Milyen áldozatot vagy hajlandó hozni a fejlődésért, saját sikeredért, változásért, növekedésért? Ezen a napon hibás döntés a struccpolitika. Jelentős kárt okozhatsz azzal, ha rábólintasz valamire, ami elnyeri a tetszésedet, s út közben ráeszmélsz, idő vagy épp energia hiányban szenvedsz, s nem járod végig az utat.

Amit ma elkezdesz, azt fejezd be. Juss el a célszalagig, tégy rendet, semmit ne hagyj függőben. Ma ne. Képes vagy remek ötletekkel, fura megoldásokkal előhozakodni, és az utolsó puzzle darabkát is a helyére tudod tenni. Te igen. Hát tedd a dolgod!

Légy bátor, így Te lehetsz a nap nyertese. Tulajdonképpen mindig az vagy. Vagy azért, mert remek dolgot alkottál. Vagy azért, mert elcsúsztál a banánhéjon, s okulhattál ebből.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .