Napi Tarot üzenet | 2019. június 11. | Nórától

Ha megdobnak kővel… inkább vonulj vissza!

Mai lapjaink: a Főpapnő (II), a Kísértés (XV), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Adódnak olyan napok, vagy akár hosszabb, rövidebb időszakok, amikor úton és útfélen azt érzed, Te magad mindent megtettél a békéért, a harmóniáért, az együttműködésért, és mégsem jönnek meg azok az eredmények, melyek a munkádért, odaadásodért jutalomként járnának. Pedig igyekszel megtanulni a leckét, megérteni a különféle folyamatokat, kézben tartani életed irányítását, jobbá tenni a környezetedet, ám alkalmanként az az érzés lesz úrrá rajtad, hogy kudarcot vallottál.

Ez a nap, épp ilyen helyzetekkel lehet tele. Önként vállalsz feladatokat, besegítesz, pedig nem kérik, odateszed magad, s bizony nem csak ímmel-ámmal, hanem teljes erőbedobással. És mintha senki nem lenne képes arra, hogy hálás legyen neked. Köszönetet alig hallasz… és ez rosszul esik. Úgy érezheted, hogy kőzápor zúdul rád, s jobb, ha nem adsz hangot elégedetlenségednek. Hidd el, a legbölcsebb dolgot akkor teszed, ha visszavonulsz, s alaposan eltűnődsz este az eseményeken, s kiemeled azokat a helyzeteket, amelyek a legjobban fájnak…

No, amikor ezek megvannak, akkor megértheted, mit nem kell megtenned legközelebb… Ne vállalj önként feladatokat, ne segíts ott, ahol ezt nem kérik, csak ott teljesíts maximális erőbedobással, ahol teljes biztonsággal látható, mi lesz a fizetség. Fontos, hogy tisztán lásd magad a saját életedben: hol van kiemelten lényeges szereped! Ott teljesíts jól, és akkor a kudarc messzire elkerüli a házad táját.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Kérlek, like-old oldalunkat és oszd is meg, amennyiben elnyerte tetszésedet!
error

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..