Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. június 12. | Nórától

Hátborzongatóan jó nap: megkaphatod, amire vágysz!

Mai lapjaink: a Válaszút (VI), a Kísértés (XV) és az Uralkodó (IV)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ez a pillanat is elérkezett! A mai napon megteremtheted magadban a tökéletes egyensúlyt. Ritka pillanat! Lehet a rád váró esemény vagy egész eseménysorozat jó vagy nagyon jó, simogató vagy átütő erejű –  egy biztos: valami olyasmi esik meg veled, amiért régóta áhítoztál, megdolgoztál és meg is érdemled, hogy megkaphasd.

Fontos, hogy a sok-sok impulzus megérkezésekor egyetlen pillanatig se kételkedj azok valóságában, valóságosságában. Amennyiben megkérdőjelezed a mai nap ajándékait, azzal romba döntheted a megvalósulást. Lényeges teendőd, hogy termts békét és harmóniát magad körül, a lelkedben, és igyekezz a környezeted tagjait is csendre inteni. Így biztosan helyén tudod kezelni a kapott híreket, jótéteményeket, iránymutatásokat és ajánlatokat – bármi érkezzék meg hozzád ezek közül.

Ma épp arra figyelj, ami szokatlan, ami hátborzongató, ami megkérdőjelezhető – és semmit ne vonj kétségbe. Minden érted, miattad, a fejlődésedért és a gyarapodásodért történik. Minden.  Az is, ami furcsa és érthetetlen. Épp a legkifacsartabb dolgok lesznek a te stabil tégláid, melyekből várat fogsz tudni építeni. Csak ne tarts magad elé pajzsot, amelyek visszapattintják ezeket az építő elemeket.Különben az égiek hiába dolgoznak a te megsegítéseden…

Szeretettel:
 
Nóra

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .