ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. június 17. | Nórától

A rombolás akár áldás is lehet…

Mai lapjaink: az Igazság (VIII), a Hold (XVIII) és a Torony (XVI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Lehelj életet az életedbe! Vedd tudomásul, hogy az életed olyan, amilyen, a múlton nem tudsz módosítani, így jobb, ha elfogadod mindazt, ami történt. Amennyiben képes vagy elfogadni a régi dolgokat, sérelmeket és kudarcokat, félresikerült cselekedeteket, akkor meg fogod látni azokban a jó dolgokat, s azt is, milyen sokat tanultál általuk, mennyi tapasztalatot gyűjtöttél, milyen messzire jutottál. Helyezd mérlegre a jót és a rosszat. Ez segít abban, hogy megértsd, mi és miért történt veled és körülötted.

Ne ringasd magadat abba az álomba, hogy majd megváltozik a múlt.

Abban higgy, hogy érdemes lerombolnod a magad köré felépített, masszív, erős falakat annak érdekében, hogy újjászülethess. A TORONY tudatos lerombolása, szétzilálása megtanít arra, hogy nem létezik abszolút igazság, sem pedig abszolút hamisság. Megtanítja neked a rombolás azt, hogy ne legyél biztos semmiben, amit ismersz. Abban legyél biztos, hogy most, ebben a pillanatban itt vagy, élsz, létezel, levegőt veszel, s képes vagy tervezni a holnapot. Mert a Torony lap jobb felső sarkában már jelzi számodra a fehér madár, hogy jön jobb, jön megújulás, jön változás.

A romboláshoz most biztosan nem haragra, gyűlöletre van szükség! Annál inkább könnyed szellőre, józan gondolatokra, az ész és az érzelem egyensúlyba hozatalára: azaz az Igazság megtalálásra.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .