Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. június 19. | Nórától

“Csak akkor beszélj, ha a csendnél értelmesebbet tudsz mondani.” (Mahatma Gandhi)

Mai lapjaink: a Remete (IX), a Főpapnő (II) és a Világ (XXI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Amit kergetsz, az elmenekül. Ha csendesen vársz rá, megérkezik hozzád.

Sok különféle dologtól lehet szenvedni. Talán legjobban attól, hogy örökös zaj vesz körül mindannyiunkat – nap napot követve. A csendet pedig rimánkodva sem tudjuk beinvitálni magunkhoz. Vagy csak ritkán.

Ám ez a nap épp a végtelen csend lehetőségét kínálja fel mindannyiunk számára. Számodra is, hát ne rombold szét ezt azzal, hogy sokat beszélsz és keveset mondasz. Szeretetteljesen kösd össze magadat a csenddel. Talán hiányérzeted támadhat, mert elfogy a lendület, csillapodik a tűz, csökken a tempó, lassabban érkeznek meg hozzád a hírek. Ez pedig zavarhat, s kapkodni támad kedved! Ne tedd!

A csend nagyon tiszta, csodás és áldott dolog. A csend az, ami képes hozzád közelebb hozni más embereket, gondolatokat, ideákat, elfogadást és megértést. Úgy kerülhetsz teljes összhangba magaddal, ha nem kérdőjelezed meg a csendesség létét. Úgy lelsz összhangra másokkal, ha megtartod a csendesség állapotát. Dolgozz azon, hogy szavak nélkül is élvezd mások társaságát. Ne légy türelmetlen, ne kérdezősködj, ne tolakodj, csak legyél csendben. Ha erre képes vagy, akkor őszintén figyelsz magadra és másokra. Így végre olyasmit is meghallhatsz, amit eddig sosem.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..