ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2019. június 29-30. | Nórától

Tartsd kézben a gyeplőt! Aki kézben tart, az irányít!

Lapjaink: az Erő (XI), a Főpap (V) az Uralkodó (IV)Képek: Két Ösvény Tarot

Tarts lépést önmagaddal. Urald mindazt, aminek a birtokában vagy: türelem, tolerancia, figyelem, összpontosítás képessége.

Mutasd meg a világnak, szeretteidnek, ismerősöknek és ismeretleneknek, miként lehet belőlük jobb ember. Kezdd a feladatmegoldást magadon! Mutasd meg, miként lehet értelmes akarattal irányítani az ösztönöket. Egyesítsd erőidet, rendezd a céljaidat, állíts fel sorrendet a megvalósíthatóság érdekében. Ez a két nap olyan fejlődést kínál számodra, amelyben egyszerre lehetsz ERŐs és szívós, a kitartó munkának pedig garantált a látványos eredménye.

Energiával és elszántsággal leszel tele, a kemény küzdelem utáni győzelem automatikusan meghozza az elégedettség és önbizalom érzését. Figyeld meg, ahogyan a külvilág reagál tetteidre. Követni fognak, s pont ugyanolyanokká akarnak majd válni, mint Te.

Azt érzed, hogy elérted célodat. Megfeleltél a követelményeknek, s mégsem kellett magadat túlerőltetni. Okosan és tudatosan URALKODtál minden helyzeten.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .