ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. július 16. | Nórától

Nincs jó vagy rossz döntés… döntés van!

Mai lapjaink: a Válaszút (VI), a Remete (IX), a Diadal (VII)Képek: Két Ösvény Tarot

Oly sokszor ismételgetem, szóban és írásban is kifejtem, milyen fontos a döntés, a döntéshozatal.

Emellett milyen lényeges és kiemelkedő pillanat az, amikor nem döntesz.

Mert a NEM DÖNTÉS IS DÖNTÉS!

Nem is akármilyen döntés. Iszonyú kimerítő és energiarabló folyamat. Hisz a nem döntéssel legalább annyi időt eltöltesz, mint a döntéssel. Eltöltesz? Elpazarolsz! A mai lapok aktuális döntéseidről és azok következményeiről mesélnek. Visszahúzódhatsz csendes magányodba – ez is lehet döntés. Vagy tudatosíthatod magadban azt, hogy a merész döntés diadalt kínál számodra.

Nincs jó vagy rossz döntés. Döntés van. Természetesen biztos lehetsz abban, hogy minden döntést a lehető legjobb tudásod szerint hozol meg. Biztosan jól cselekszel. Azt viszont mindig mérlegelned kell, hogy a döntés eredményeként passzív vagy aktív státuszba helyezed magadat. Bátor haladás vagy struccpolitika?

Egyetlen dolgot tarts szem előtt: úgy dönts, ahogy az számodra jó és örömteli. Amennyiben társadalmi elvárások alapján indulsz útnak, nem a saját érdekeidet szem előtt tartva, akkor megette a fene a döntést. Azért gyűjtesz tapasztalatokat, azért mérlegelsz, s forgolódsz álmatlanul éjszakákon át, hogy mások döntsenek helyetted? Nem. Te dönts. Amennyiben másoknak átengedsz bármilyen döntést, valójában akkor ez maga volt a döntés.

Hagyd megtörténni a jó dolgokat és ma kizárólag Te dönts minden helyzetben. Ne kérj tanácsot, ne futamodj meg, ne kérdőjelezd meg a józan ítélőképességedet.

Légy egészségesen önző! Szeresd magadat, szeresd azt, aki meghozta a döntést benned! Ekkora legtöbbet tetted önmagadért.

Jó döntéseket kívánok!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .