ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. július 30. | Nórától

Miért jó néha egyedül lenni?

Mai lapjaink: a Remete (IX), a Főpap (V) és a Feltámadás (XX)Képek: Két Ösvény Tarot

Mai napod fontos válaszút lehet. Feltárul előtted egy kapu, aminek a küszöbét érdemes átlépni. Ezáltal megértheted, mi a különbség a következő szavak jelentéstartama között: magány, társtalanság, egyedüllét, együttlét. Ez egy komoly tanulási „teher”.  Eme teher tele lehet bosszankodással, nyűggel, kellemetlenséggel. Megéled az összes variációt, s mindben meglátod a szépséget valamint a buktatót és a problémát is. Mert mindegyik állapotnak van fekete és fehér oldala. A zajlódó folyamatok közben olyan tudás birtokába juthatsz, mely a mai naptól épp ahhoz segít hozzá, hogy mindig felkészülten, magad választhasd ki, melyik formátumot szeretnéd megélni: magány, társtalanság, egyedüllét, együttlét? Később számot kell adnod arról, mit tanultál. Akár már este vagy a következő napokban sor kerülhet erre.
Mivel lassan, kissé nehézkesen kezdődik el a nap, csendet, békességet keresel, szinte zavarni fog a világ szokásos zaja, fényei, mozgalmassága. Akár némi búskomorság is jellemezhet, ám bátran éld ezt meg, s ha mások ki akarnak rángatni ebből az állapotból, magad dönts arról, teret engedsz-e ennek vagy sem. Lesz olyan örömteli pillanat, amihez épp az egyedüllét körülményei segítenek hozzá, mert senki nem tereli el a figyelmedet, s maximálisan képes leszel fókuszálni egy adott dologra, témára, ügyre vagy épp számodra fontos személyre. A tudatosan választott visszahúzódás viszont nem tarthat örökké, mert a fejlődés egyik alappillére a másokkal történő összefogás, közös munka, ötlet- és eszmecsere. A lelked pár óra elteltével erőteljes igényt nyújt be arra, hogy Feltámadj! Ez óhatatlanul bekövetkezik. Legyen ez is örömteli pillanat. A magányt felülírta az egyedüllét állapota, melyet végül elseper a társaságra való igény. Mindennek rendelt ideje van: magánynak, egyedüllétnek, társasági életnek, táncnak és nevetésnek. Használd fel bölcsen a mai nap tanultakat! Maradj szerény és kedves, minden körülmények között! Válaszd azon állapotot, mely számodra kedvező: magány, egyedüllét, együttlét. Legyen minden órád olyan, amilyet szeretnél! Nóra Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .