Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. július 31. | Nórától

Gondolataid szelektálásra érettek…

Mai lapjaink: a Bolond (XXII), a Halál (XIII) és az Uralkodó (IV)Képek: Két Ösvény Tarot

“Gondolataink szelektálásra, kontrollálásra és elengedésre várnak! Ha kritika nélkül elhisszük őket, teljesen kiszolgáltatottá válunk a saját negatív gondolati folyamatainknak.” (Basa Ágnes)

Nem tehetünk eleget minden gondolatunk elvárásainak, nem szolgálhatjuk ki a saját gondolataink igényeit. Gondolataink sokfélék, hovatovább sokféle ellentétes dolgot szeretnénk megkövetelni tőlünk, tehát szinte szét kellene szakítanunk magunkat a teljes megsemmisülésig, ha mindegyiknek meg akarnánk felelni.

Szelektálnunk és választanunk kell a gondolataink között. Ennek mértéke, gyorsasága alkalmazkodjon saját meggyőződésünkhöz, hitünkhöz vagy akár lelkiismeretünkhöz.

Van az a pillanat, amikor tudnunk kell nemet mondani. Magunknak és a gondolatainknak. Legyél ma a saját gondolataid ellensége. Szelektáld ki a nagy részét, tartsd meg az építő, pozitív tartalmúakat.

Persze ez nehéz feladat, s a már megszerzett tapasztalataid, félelmeid, származásod vagy épp önbizalomhiányod miatt ragaszkodsz a legtöbb kellemetlen, hátráltató, fennforgást okozó gondolatodhoz.

Hidd el, épp ezek a gondolatok nem engednek élni, létezni, dolgozni, s hasznot teremteni. A hibás gondolataid fogva tartanak. Amennyiben hajlandó vagy időt és energiát pazarolni gondolataid rendezésére és szelektálására, az jelentős mértékben elősegíted mentális fejlődésedet. Botrányosan tud fájni ez a fajta elengedési folyamat. Ám, a végeredmény annyira világos színes és előremutató, hogy megéri végigjárni az utat, magad mögött hagyni pár elhibázott gondolatot, s boldogan uralkodni új életed felett. Tedd meg.

Legyen fontos lépésekkel teli napod!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .