Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. augusztus 14. | Nórától

“A Léleknek gyümölcse: szeretet, öröm, békesség, béketűrés, szívesség, jóság, hűség, szelídség, mértékletesség.”

(Biblia)

Mai lapjaink: a Remete (IX), az Akasztott (XII) és a Mérték (XIV)

Képek: Két Ösvény Tarot

Az idő reggel ólomlábakon jár. Talán nem is jár, csak áll. Igyekszel sürgetni, siettetni, mégsem akar módosulni eleinte semmi. Aztán… ahogy az élet más napjain is, jön egy fordulat, a pillanat, ami kimozdít a megszokott állapotodból. Mert kell, hogy mozdulj, nélküled nem fog történni semmi. Te vagy maga a katalizátor.

Minden, ami ma történik veled és körülötted, az fontos! Mint minden nap, ez is lényeges információkat hordoz magában. A tényeket kezeld tényekként. Az érzelmeket ma nem szabad felügyelet nélkül hagyni! Semmit ne tégy átgondoltság és alapos megfontolás nélkül. Bármi történjék, te maradj MÉRTÉKletes és tudatos! A mértékletesség viszont nem jelentheti azt, hogy nem lehetsz őszinte, egyenes vagy épp tisztességes. Formálhatsz véleményt, melyben szólaljon meg valódi bölcsességed és eddig megszerzett tudásod. Bölcsességgel mutass rá arra, hogy nemes lélek vagy.

Mértékletesség és önfegyelem: e kettő szükséges a mai nap esetleges bonyodalmainak megoldásához. Lassan járj, tovább érsz! Ám ne toporogj egy helyben! Elkerülhetetlen, hogy egyszer csak hadszíntéren találd magadat, ám az, hogy fegyvert ragadsz, s csatázni kezdesz, vagy bölcsen és leleményesen visszakozol, miközben mégis győzelmet aratsz egy adott helyzeten és más embereken… ez már a saját döntésed. Mindenen felül tudsz kerekedni ha jó leszel, s jó gondolatokat engedsz szabadon. Cselekedj okosan, tudatosan!

Légy kellően mértékletes – képes vagy erre!

Sikeres napot!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..