ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. szeptember 9. | Nórától

Csukd be a szemeidet, s indulj útnak! Lehetőleg most!

Mai lapjaink: a Bolond (0), a Főpapnő (II), a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

Akinek a bátorság és a merészség lételeme, az ezen a napon Fortuna kegyeltjévé válhat. A kockázatvállalás kötelező! A merészség lendületet ad! Csak légy nagyon spontán, ösztönös és bevállalós, merj igent mondani olyasmire, amire eddig sosem. A legnagyobb nyereség, amit elkönyvelhetsz, ha rálépsz az ismeretlen, akár sötét, véget nem érőnek tűnő, kacskaringókkal teli útra abból a célból, hogy tanulj, tapasztalj, okulj, fejlődj, növekedj, gyarapodj, eredményt érj el, és közelebb kerülj olyan tudásanyaghoz, melyre eddig nem volt módod. Ma lesz. Ma remek napod lesz, ha merész leszel.

Az ismerkedés, a szellemi fejlődés, a horizont tágítása kívánt, vágyott dolog lesz, bármerre menj, bárkivel hozzon össze a Sors, azt fogod érezni, kölcsönösen adhattok egymásnak valami újat, többet, jobbat, örömteliséget. A szerencse sok formában mutatkozhat meg, bárhogy és bármikor kopogtasson az ajtódon, fogadd örömmel, tárt karokkal. A szerencse ott marad meg tartósan, ahol élnek a szerencse lehetőségével.

Sok kicsi, sokra megy!

Nóra
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .