Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. szeptember 26. | Nórától

Álmodj úgy, hogy az megvalósuljon! Válassz jól!

Mai lapjaink: a Főpap (V), a Nap (XIX), a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Megkapod a lehetőséget arra, hogy megismerd egy újabb, különleges tulajdonságodat, hogy felfedezd magadban a csodát. Bízz önmagadban, legyen kellő hited a feladataid elvégzéséhez, vagy épp mások megsegítéséhez. Egyedül is haladhatsz az úton, vagy választhatsz magad mellé társat. Így is és úgy is garantált a sikered. Merj szembe nézni ma a múltaddal, s legyen bátorságod kutatni  a jövőt. Az egymásba vetett bizalom ezen a napon mindennél fontosabb lesz. Nagy kérdésekre keresed a választ, s a Nap (lapja) utat mutat neked a cél felé. A cél pedig egyesülni önmagaddal, másokkal, egy új tervvel és a megvalósítás útjával. Mindemellett fontos kérdés lesz eldönteni, hogy aktuális utadat egyedül vagy társsal járod be.
A válaszútban benne van önmagad keresése, új utak felkutatása, e,ellett a nagy tanítások lehetősége: másokra hallgatsz vagy önmagadra. Egyik sem hiba! Egyik sem rossz döntés! Ám életed legmegbízhatóbb partnere Te magad vagy! Te döntesz ebben a kérdésben. Mindig. Az igaz ember sosem fél. Az igaz ember legfőképpen magától nem fél. Ezen nap kulcsszava: bölcsesség Boldog napot neked! Nóra
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .