Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. szeptember 27. | Nórától

Bármire képes vagy! Legfeljebb nem hiszed el!

Mai lapjaink: a Halál (XIII) az Uralkodónő (III) és a Torony (XVI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Részlet a 120 Sorsformáló Tipp című könyvemből, ez jutott eszembe, amikor a fenti három lap elém került:

HASZNÁLD KI AZON FORRÁSOKAT ÉS KÉPESSÉGEKET, AMELYEKKEL RENDELKEZEL!

Az emberek jelentős része el sem tudja képzelni magáról, hogy bizonyos feladatokra képes.

„Ehhez nem értek…”

„Ezt nem tanultam…”

„Azt nem merem…”

„Ez nem fog menni…”

Ismerős?

A társadalom „ép” tagjai képesek csodálkozni azon, ha egy fogyatékos ember boldog és kiegyensúlyozott.

Honnan meríti az erőt ehhez? A válasz egyszerű: használja a tartalékait.

Stevie Wonder nem látott, hallását használta a zene iránti szenvedélyéhez, és 25 Grammy-díjat zsebelt be. No és Beethoven? Aki bár fokozatosan vesztette el hallását, de már teljes csendbe burkolózva írta meg a zenetörténet három csodáját: a Hammerklavier szonátát, a Missa Solemnist és a 9. szimfóniát. Vagy Szekeres Pál, aki a világon egyedülálló módon többször állt a dobogóra – először még egészséges emberként nyert olimpiai érmet, aztán egy baleset után nem adta fel, s a paralimpián is többször bizonyított!

ÉLJ AZZAL, AMID VAN!

Élj jól, kényelmesen, örömmel telve, mosolyogva, de nem felesleges életet élve! Ne fecséreld az időd mások lenyűgözésére, elkápráztatására. Ne hitegesd magad azzal a tévképzettel, hogy egy értékes élet mércéje kizárólag a materiális vagyon lehet! Amíg a pénzt tartod életed központi szereplőjének, sosem leszel boldog és elégedett. A guruló érmék és a ropogós bankók erőszakos gyűjtögetése elveszi minden életörömödet, és lassacskán megkeseredsz. Van esélyed arra, hogy talán egyszer nagyon vastag lesz a pénztárcád, de ezen kívül mit tudhatsz majd magadénak? Bánj bölcsen a vagyonoddal, de ne hagyd, hogy az bármilyen szinten irányítson téged, a döntéseidet vagy a másokról alkotott véleményedet! Legyen egészséges a viszonyod szellemi és materiális javaidhoz!

Minden egyéb esetben a Torony össze fog omlani. Ugye ezt nem akarod?

Szeretettel: Nóra
Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .