ez + az

Hétvégi Tarot üzenet | 2019. szeptember 28-29. | Nórától

Létezhet öröm bánat nélkül?

Hétvégi lapjaink: a Hold (XVIII), a Mérték (XIV) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Sokan megkérdőjelezik azt – nap napot követve -, hogy létezhet öröm ezen a bolygón anélkül, hogy az ezzel egyenlő mértékű fájdalom meg ne szülessen. Pedig létezhet és létezik is. Igenis! Tudom, hogy így van. Mert az illúzióból kimozdulva, s a tényekkel szembesülve biztosan nem a rosszat látjuk meg. Annál inkább a jót, az örömöt, a lehetőséget fedezzük majd fel mindenben. Épp akár ebben a napban, amikor már a reggel apró fénysugarai reménnyel telítenek el minket.

Hidd el azt, hogy a motiváció alapvetően benned van, ritkán érkezik kívülről. Legelőször azt kell megszemlélned, mit tudsz tenni Önmagadért – itt és most. Edzett vagy. Az élet megtanított már sok mindenre, hát ideje, hogy a tapasztalataidból kiindulva ezen a hétvégén csakis azt told előtérbe, ami fontos, ami lényeges, ami egyedi és különleges. Légy önmagad mindig, minden körülmények között. Nehéz? Hát persze, hogy nehéz, de hát minden út az első, egyben nehéz lépéssel kezdődik.

De az első lépés valójában az egyensúly megtalálása önmagadban. Hidd el.

Tegyél meg ezen a hétvégén egy fontos lépést.

Kellemes hétvégét kíván:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .