Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. október 1. | Nórától

“Ha ragyog a szívem, elmúlik a sötétség.”

(Tóth Vera)

Mai lapjaink: a Feltámadás (XX), a Mérték (XIV), a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

“Van tovább! Vidd világ elsírt, régi könnyeim! Ha ragyog a szívem, elmúlik a sötétség. Van miért, van kiért vívnom őrült harcaim! És mindig is így lesz, bárhol jár a sorskerék.”
(Tóth Vera: Sorskerék)
  Ébredj fel! Támadj fel! A sors nem büntetés. Bár, sosem lehet tudni előre, miként alakulnak a dolgok, hová jutunk el estig, ugyanakkor, ha nyitva tartod az elmédet és a szívedet, rá fogsz lelni arra, amit keresel. Így pedig a sors sosem lesz büntetés. Csak korlátozottan legyél mértékletes. Ami vonz, amit kívánsz, azt szerezd meg magadnak.
Ez a nap biztosan kínál számodra változást. Nem kicsit, hanem nagyot, megrázót, jelentőset, sorsfordítót. Nagy pillanatnak leszel részese, s nem csak kis fogaskerék leszel a rendszerben, hanem te magad leszel az, aki az egész fogaskerék-hálózatot működésbe hozod. Környezeted egyes tagjai talán értetlenül, kétkedve, furcsán vagy épp széttárt karokkal kérdezhetik: Mi a csuda történik? Ám, te ne erre figyelj, hanem működtesd a dolgokat ösztönből, spontán! Tele leszel tűzzel, szenvedéllyel, odaadással és kitartással. Egyetlen dolgot kell minden esetben figyelembe venned: nem bonyolódhatsz konfliktusokba, ne adj teret haragnak, ne legyen indok arra, hogy megsértődj vagy épp te bánts meg másokat. A kompromisszumkészség lesz a legjobb fegyvered, használd! Ma légy minden pillanatban ösztönös. A spontaneitás jó társad lesz ebben.
Kívánok elégséges magabiztosságot és kellő eltökéltséget a sorsfordító pillanathoz!
Szeretettel: Nóra
Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..