ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. október 8. | Nórától

Megalkuvásra születni kell!

Mai lapjaink: a Mérték (XIV), a Kísértés (XV) és az Uralkodó (IV)

Képek: Két Ösvény Tarot

A Mérték lapja mindig az Arany középút szükségességére hívja fel a figyelmet. Mindegy, mi a téma, hány évesek vagyunk, hol és mit teszünk. Meglelni és beletanulni az Arany középút életformájába bitang nehéz feladat. Egy szó szerinti Kísértés, aminek részben ellen akarunk állni, részben pedig meg akarunk felelni. A mértékletesség állapotába nehéz beletanulni, erre inkább születni lehet. S nagy mázlista az, aki eme képesség birtokában születik.

Van a túl sok és van a túl kevés. Ha józanul gondoljuk végig a sok és a kevés közti különbséget, tudnunk kell, hogy a kettő között a legjobb lenni. S a fenti három lap eme szerencsés helyzetet mutatja. Ma megteremthető a vágyott Arany középút.

Felejtsd el a gyors és instant önbizalom-növelő módszereket, a kívülről érkező megoldásokat, mert a valódi megoldás biztosan benned van. Belül, nem pedig kívül.

Rajtad múlik, megteremted-e a vágyott egyensúlyt, hajlandóságot mutatsz-e arra, hogy lemondj a sokról, közben megtarts eleget. Ez a mérleg kiegyensúlyozásának legfőbb elve.

Bízz magadban, hisz ma minden megvan benned ahhoz, hogy kibogozd a szálakat, rendbe tedd a függő ügyeket. Mértékletességgel. Az Arany középút életformájával.

Legyen egyensúlyban a napod!

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .