ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. október 10. | Nórától

Minden út összefut!

Mai lapjaink: a Csillag (XVII), a Feltámadás (XX), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Egy nap folyamata nem határozható meg teljes biztonsággal reggel. Adódnak olyan napok, melyek látszólag jól indulnak, lendületesek, örömteli pillanatokat hoznak, aztán jön a gödör… amibe valaki más próbál beletaszítani bennünket. Pedig nem kértük… De tegye! Hagyjuk meg másoknak azt az örömöt, hogy úgy véljék, győzedelmeskedtek felettünk, s ettől többek, jobbak, okosabbak nálunk. Hisz az átmeneti kárörvendés biztosan örömforrás számára, ám hosszú távon mindig az jut messzebbre, feljebb, így pedig válik eredményesebbé, aki hadakozás, masszív ellenállás és harc, valamint vita helyett tudatosan és okosan elkerüli a provokációt. A konfliktus csakis energiát von el.

A békesség csakis energiát vonz és halmoz fel. Melyiket választod örömmel és tudatosan?


Ez egy ilyen nap. Amikor nagyon helyén kell lennie az eszünknek, és nagyon okosan és tudatosan pontos lépéseket megtervezve kell megszervezni minden lépéseinket. Ne siess, figyeld, mi történik körülötted.

Légy okos minden tettednél és reakciódnál. Ha valaki szándékosan árt neked, hát fújj azonnali visszavonulót! Merj bátor lenni ehhez! Ez az igaz bölcsesség megnyilvánulása lesz.

A 100%-os figyelem elvisz a célig, bár most kissé kacskaringós út vezet oda.

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben, Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .