Egyéb

2020 – a VIRÁGZÁS, FEJLŐDÉS éve

A 2020-as év (2020 = 2+0+2+0 = 4) a virágzás ideje, olyan időszak, amikor már megmutatkozik az elmúlt évek minden eredménye, s nem gyötör minket a céltalanság érzése. A 2019-es év (2019 = 2+0+1+9 = 12 = 3) a növekedés, gyarapodás és megerősödés esztendeje.

A 2019-es esztendő a növekedés és megerősödés időszaka, s ha jól végezted a dolgodat, akkor elégedetté válhatsz ezen esztendő végére. Vajon fejlődésnek indult mindaz, amivel az elmúlt években foglalkoztál?

Ideje átgondolni a 2020-as esztendő terveit, hogy a lehető legjobb eredményt érhesd el.

Minden kilenc év elteltével újra és újra elkezdődik életünkben egy szabályos ciklus, mely egy jól lekövethető ismétlődést rejt magában. Lehet-e jól elkezdeni, fejlődni benne, majd hatásosan és tudatosan kezdeni a 9 éves ciklusokat? A legutóbbi ilyen ciklus a 2017-es évvel indult, s 2018 a második lépcsőfoka, melyet a 2019-es esztendő, a harmadik lépcsőfokként követett.. Jöhet a negyedik?

Akkor jelenthetjük ki, hogy sikeresen zártunk / kezdtünk / folytatunk egy kilencéves időintervallumot, ha a következőben már az érzéseinket, lépteinket, céljainkat egyre tudatosabban vagyunk képesek irányítani, mindezt úgy, hogy közben magasabb szinten éljük mindennapjainkat, és tanulunk a megtapasztalt dolgokból. Csak így válhatunk bölcsebbé, és az előttünk álló élethelyzetek során sokkal okosabban, tervezettebben tudunk cselekedni. Így válhat 2020 – negyedik lépcsőfokként – a Virágzás évévé.

  • 1-es év: a tervezés ideje, a magvetés és az új alapok lerakásának pillanata.
  • 2-es év: a locsolás és a lassú fejlődés esztendeje, a kicsírázás és a szárba szökkenés csodáját hozza.
  • 3-as év: a hajtás, a növekedés, a rügyezés éve, nagy változások jönnek.
  • 4-es év: a virágzás, a gyors növekedés ideje, megállíthatatlanul visszaköszön mindaz, amit a megelőző három esztendőben tettünk – legyen az jó vagy rossz.
  • 5-ös év: az ingadozás esztendeje. Ekkor dől el, hogy az elvetett mag termőre fordul, vagy sem.
  • 6-os év: elérkezik az aratás ideje. Most minden eddigi törekvés megerősít bennünket.
  • 7-es év: az ünneplés éve, át kell gondolni a múltat, és ismét el kell kezdeni tervezni a jövőt.
  • 8-as év: a megtorpanás, a bizonytalanság, a kétség és a mozdulatlanság esztendeje. A visszavonulás a legjobb választás.
  • 9-es év: a lezárás éve. A felocsúdás, a letisztulás, a friss gondolatok, az álmok beteljesedése.

Ami most indul, az megalapoz mindent, ami a következő években előttünk áll. Most is igaz lesz, hogy

Ki mint vet, úgy arat…

Amit 2020-ban megcselekszel, az köszön vissza a következő esztendőkben. Ha mindent megteszel a fejlődésért, a növekedésért, a sikerért, akkor a jutalmad nem marad el. Minden esélyed megvan arra, hogy szépen, tudatosan újjáépítsd az életedet. 

Mit rejt a 2020-as szám?

20 – a 2-es a Hold, a befogadás, az állandó változás, a víz, az érzékenység energiájával az erős érzelmeket jelzi.
A 20-as a Tarot-ban a Feltámadás lapja.
Ehhez a laphoz az Uránusz bolygó kapcsolódik.
 
2 – a tanulás, tapasztalatgyűjtés inspirátora. Belső hangod üzenetének meghallgatása és javadra fordítása elkerülhetetlen 2020-ban. Jó ítélőképességgel áld meg ez a szám. A kettes szám duplázódás erőteljes jele annak, hogy érdemes csapatban dolgozni, másokkal összefogni.

0 – a Tarot-ban a Bolond lapja. Légy nyitott, kíváncsi, spontán, őrült, bolond, mégis bizalommal teli.Fejlődj és fedezd fel az ismeretlent.

Amennyiben jól dolgoztál 2016-ban, s lezártad függő ügyeidet, akkor maximális erőkkel tudtál koncentrálni a kezdésre, az első lépésekre 2017-ben. Így pedig 2018 is sikert hozott neked, s tovább tudtál lépni 2019-be, ahol újabb lehetőségek vártak. Van elég bátorságod tovább haladni?

Vedd kezedbe a sorsodat, rendelkezz az életeddel, időddel, energiáddal és képességeiddel. Legyen hatalmad önmagad felett, legyen hited, ez a legfontosabb éltető erő.

A cikk írójának weboldala itt!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .