ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. október 22. | Nórától

Végletek helyett: Arany középút!

Mai lapjaink: a Diadal (VII), a Remete (IX) és az Akasztott (XII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ezen a napon okosnak kell lenned. Nem rohanhatsz előre és nem üthetsz minden falon lyukat – így nem lehet DIADALt ratni. Emellett nem ücsöröghetsz a kényelmes fotelodban azt várva, hogy a dolgok maguktól megoldódnak – a REMETEség állapota sem megoldás. A szélsőségesség veszteséget, nehézséget jelez. Épp ezért:

Légy hajlandó a kompromisszumra. Minden éremnek két oldala van. Lásd meg ezt a két oldalt – ahogy az AKASZTOTT is képes erre. A nappalt és az éjszakát. A fényt és a sötétséget. Addig, ameddig szemlélődsz, addig is eltelik annyi idő, amennyi megnyugtat és a megfelelő irányba fordulva képes leszel jó, de nem sebes tempóba elindulni aktuális célod felé. Épp olyan sebességet tudsz elérni, amely az Arany középúthoz tökéletesen illeszkedik.

Sokszor úgy tűnhet, hogy a középút valójában csak egy illúzió. Nem az. Persze akadhat olyan élethelyzet, amikor nem célszerű ezt bevetni a cél elérésének érdekében, ám ezen a napon épp erre van szükség. Így fogsz tudni szót érteni mindenkivel. Így fogsz tudni mindent elrendezni, függő ügyeket kipipálni.

Az Arany középút nem jár lemondással, annál inkább megértéssel, elfogadással és némi belátással.  Az Arany középút sosem jár szélsőségességgel. Az Arany középút  esetén minden fél érdekelt a megállapodásban és a végén mindenki elégedetten távozik.

Hát törekedj az Arany középútra!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .