ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. október 25. | Nórától

Olyannak kell elfogadni magadat, amilyen vagy!

Mai lapjaink: a Főpap (V), a Remete (IX), az Akasztott (XII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ma sok minden lesz, ám béke, nyugalom és csendesség aligha. Ma valahogy nem leled a helyedet.  S talán jó is ez így, hisz épp ezáltal történhet valami, ami rávilágít az érme másik oldalára…

Két ember találkozása várható. Te leszel az egyik, s a másik oldalon többen is feltűnhetnek egymás után.  Lesz olyan találkozás, mely isteni adományként érkezik, tanít, inspirál, motivál. Másik találkozásban inkább a csendességre és a visszahúzódásra kapsz iránymutatást. Aztán adódhat szenvedéssel együttjáró helyzet, amikor gyorsan elapasztanád ezen energiák forrását, ám az nem lesz könnyű feladat. Leszel ma fent és lent, a szélsőségesség sem kerüli el a házad táját.

Nagyon sok kérdés merül fel ma benned: Ki vagyok én? Mit akarok kezdeni magammal? Figyeld a történéseket! A sok találkozás közepette minden kérdésre érkezik válasz! Más emberektől, más perspektívákból.

Aztán végül megérkeznek az észszerű felismerések is. Egyetlen találkozásod sem volt a véletlen műve. Felnyitják a szemeidet, s látni fogod a jó és a gyenge tulajdonságaidat is. Iránymutatást kapsz ahhoz, hogy a negatívumokat kiküszöbölhesd.

Közben ne feledd: Hibátlan, tökéletes ember nincs! Olyannak kell elfogadni magadat, amilyen vagy. Ha ma figyelsz, s kiismered magadat jobban, akkor megérted a cselekedeteidet, átformálhatod a céljaidat, s jobban alkalmazkodsz a világhoz.

Így pedig legvégül újjászületsz, s kissé BOLOND módjára, de új irányt vehetsz.

Sok sikert:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

2 thoughts on “Napi Tarot üzenet | 2019. október 25. | Nórától

  1. Hát Nóra azt hiszem megkaptad a kérdésemre a választ! Felismerést., de egyben tévedtél, magamat mindig is ismertem, más emberben akiben bizram óriásit csalódtam. Talán életemegnahyobb csalódása, pedig amilyen etet tem biztos vtam benne ennél rosszabb nem lesz. Hát lett.
    Már nem kérdezek semmit az illető tol, tudom a kérdésekre választ. Köszönöm a napi utravalot.
    Az életem csak hatugsagból állt, talán életem legnagyobb pofonhat most kaptam.
    Kosonol mindent.

    1. Kedves Vera!
      Köszönöm a hozzászólást. Honnan ismerjük egymást?
      Miért másokat hibáztatsz a saját életed alakulásáért?
      Pofon? Nos, pofonokat mindenki kap. Csupán akad, aki tanul azokból, van, aki meg sosem és újra beleszalad azokba a pofonokba.

      Sok sikert!

      Nóra

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .