Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. november 8. | Nórától

Elérkezett az aratás ideje!

Mai lapjaink: az Uralkodónő (III), a Nap (XIX) és az Igazság (VIII)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ez egy olyan nap, amelyre nagyon sok és pozitív jelzőt alkalmazhatok: kreativitás, teremtés, aratás, eredmény, gyümölcs. Mindezt IGAZSÁGOS elosztásban. Pont annyit kapsz ma vissza az élettől, amennyit beletettél a közelmúltba. Ha sok magot vetettél, akkor az aratás gazdag lesz. Meglehet, hogy olyasmihez is ezen a napon jutsz hozzá, amire egyáltalán nem számítasz.

Az Uralkodónő nem csupán egy erőteljes, kitartó és teremtő Nőt szimbolizál, hanem egy olyan személyt, aki eléri azt a célt, amit kitűzött maga elé. Az Uralkodónő képes szeretni, figyelni, empatikus és erőteljes – de nem agresszív. Erős. Egy olyan személy, aki felett a mai napon kisüt a Nap.  Az Uralkodónő előcsalogatja mindenkiből a harmónia iránti elkötelezett vágyat.

A világ felkészült arra, hogy megjutalmazzon, Igazságosan. Bátran nézz körbe szűk és tág környezetedben, mert rengeteg különböző helyen lelsz rá valamire, ami a tiéd. Lehet ez tárgy, anyagi jellegű köszönet, egy őszinte áldás, vagy a hála valamilyen formája. Jutalom. Jutalom bármilyen formában – az, ami jár neked, amiért megdolgoztál.

Szeresd ezt a napot, mert az anyatermészet termékenységi szimbólumaival megáldott Uralkodónő felkínálja neked azt, hogy elfoglald helyedet ott, ahová tartozol. Szeress és szeretve leszel. Tisztelj másokat, s tiszteletben lesz viszontrészed.

Legyen alkotással és eredménnyel teli napod!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .