Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. november 12. | Nórától

Kerekedj felül önmagadon! Szüless újjá!

Mai lapjaink: a Mérték (XIV), a Főpap (V), a Feltámadás (XX)

Képek: Két Ösvény Tarot

Ne félj semmitől! Ne kötődj semmihez! Fontos és dicséretes dolog a MÉRTÉKletesség, ám ezen a napon felül kell kerekedni a visszafogottságon és teret kell engedni annak az Önmagadnak, aki ott rejtőzik belül és – akár hagyod, akár nem – szabad utat fog törni magának. Amennyiben önszántadból nyitod ki a kaput újult önmagad előtt, sebesülés nélkül érsz célba. Urald ezt a helyzetet, képes vagy a lehető legtöbbet kihozni újjászületési folyamataidból.

Amennyiben kételkednél az élet erejében, a megújulás lehetőségében, jusson eszedbe az a sok virág és fűszál, amelyek a városok betonzsungeljeiben törnek utat maguknak két járdalap között. Ott, ahol elvileg ez nem is lehetséges.

Ne várj arra, hogy a világ vagy épp a családod, netán a barátaid elkezdik a változást. Te indíts útjára ezen a napon valamit és figyeld meg a pozitív reakcióikat. Mutass utat, jó példát!

Új világot kizárólag új ember teremthet!

Mi szükséges a megújuláshoz? Egyszerű lépések, bátorság és elhatározás. Az igazi megújulás a lélekből indul el. Ezt tartsd szem előtt! Csupán kívülről lehetetlenség megújulni. Ha csak kint van változás, akkor valójában felvettél egy új jelmezt és megy tovább a bál – maskarák mögé bújva. Te újulj meg belülről, mert a belső megújulás erkölcsi, etikai és morális határokat feszeget – így lehetsz sokkal jobb ember.Változtass a kiejtett szavakon, formálj a gondolatokon, merj kedves lenni akkor is, ha az élet eddig arra tanított, hogy a keménység kifizetődőbb. Legyél bátor ahhoz, hogy másképp lásd a világot, így a világ is másképp fog látni téged.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsod:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .