ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. november 18. | Nórától

Minden út az első lépéssel kezdődik!

Mai lapjaink: a Bolond (0), a Főpapnő (II) és az Uralkodó (IV)Képek: Két Ösvény Tarot

Akinek a bátorság lételeme, az a nyertesek csoportjába fog tartozni.

Csak légy nagyon spontán. Ami esik, úgy puffan! alapon. Tudjuk, hogy semmi sem történik véletlenül, mindennek egyértelmű oka, így pedig célja van. Amennyiben a Sors kibillent a megszokott közegből… nos, az nem véletlen. Vedd észre a  legapróbb jeleket, figyeld a hömpölygő információáradatot, s le fogod tudni szűrni a lényeget. A végén nem sok minden marad fenn a szitán, de amire szükséged lesz, azt ott megtalálod, emellett a magad javára fordíthatod. Akár már ezen a napon!

Merj igent mondani olyasmire, amire eddig sosem. Ha randizni hív valaki, akkor bátran bólints arra, hisz nem vagy köteles azt végigülni. Ám, ha valahol félúton megdobban a szív, akkor kiderülhet, hogy mennyire jó dolog merésznek lenni, s igent mondani. Történjék bármi, annak pozitív, örömteli vége lesz, ami számodra lehetőséget ad a fejlődésre, gyarapodásra, növekedésre. Minden rajtad múlik. Most is. Mindig.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .