ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. november 21. | Nórától

Kemény küzdelem? Fennkölt győzelem!

Mai lapjaink: az Igazság (XI), a Nap (XIX) és az Uralkodó (IV)Képek: Két Ösvény Tarot

Ideje a szemellenzőt eltávolítanod. Részben nem áll jól, másodsorban félrevezeted általa saját magadat. Nézz szembe a tényekkel. Vedd számba a függő ügyeket. Ami hátráltat, azt engedd el bátran, merészen, mintha ez tejesen természete lenne. Talán az is…

Ami erőt ad, azt folytasd. Kifejezetten ajánlott hosszú távú terveket szőni, ehhez pedig szükség esetén akár külső segítséget, tanácsot, útmutatást kérni. A siker elérhető, az áldozathozatali készség vajon nagy benned? A kettő összefügg? Össze bizony, s ha hajlandó vagy tenni itt és most a sikerért, akkor amellett, hogy learathatod hamarosan a babérokat, nyersz mellé bölcsességet és bebizonyíthatod, hogy ura vagy a helyzetnek, ura vagy az életednek.

Bízz az igazságban, bízz a jelenben és a jövőben, abban, hogy minden épp úgy alakul, ahogy az számodra a lehető legkedvezőbb. Ismerd fel azt, hogy készen állsz a valóság befogadására. Mindehhez igyekezz fenntartani magadban és környezetedben a harmóniát, a békességet. Ez utóbbiak segítenek hozzá az igazán megfontolt és jó döntésekhez.

S ha eljutsz a nap végére, fel fogod ismerni, milyen eredményeket értél el, s ezek miként segítik utadat a későbbiekben is.

Amikor tudod, mit akarsz, akkor az pontosan úgy lesz.

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .