Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2019. november 28. | Nórától

Ami egyszer szétesett, még összerakható!

Mai lapjaink: az Akasztott (XII), a Kísértés (XV), a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot Nos… bizony számos dolog nem arany csupán attól, hogy fénylik. Ha instabillá válik lábaid alatt a talaj, akkor nincs más dolgod, mint kapaszkodni, s hinni, hogy minden lehet jobb annál, mint amilyen épp ebben a pillanatban. Ma valahogy semmi sem lesz az, aminek látszik. Megígérik, elfelejtik. Hitegetnek, áltatnak, késnek… dolgok, emberek, események. Minden másképp alakul, mint tervezted. Ám Te ne add fel a harcot, s ha kell, hát félelmek közepette is, de küzdj a célodért. A célod a tiéd. Te találtad ki, te tűzted ki magad elé, neked kell megvalósítani.
Most végérvényesen megtanulhatod, hogy a sikernek nem titka van, hanem ára. Áldozat, idő, energia. Ezek ötvözete elvisz a célig. Ne dőlj be hamis ígéreteknek, ne bízd rá a fontos dolgokat másokra, ne hidd el, hogy holnap ráérsz valamit megcsinálni. Ma. Itt és most tedd a dolgodat, s Fortuna kegyeltjévé válhatsz. Fortuna sem osztogat semmit ingyen. Oda ad, ahol látja a törekvést és a kitartást. Neked is van ezekből, hát mutasd meg. Szeretettel: Nóra
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .