ez + az

Napi Tarot üzenet | 2019. december 5. | Nórától

Ha megdobnak kővel… inkább vonulj vissza!

Mai lapjaink: a Főpapnő (II), a Kísértés (XV), a Remete (IX)

Képek: Két Ösvény Tarot Adódnak olyan napok, vagy akár hosszabb, rövidebb időszakok, amikor úton és útfélen azt érzed, Te magad mindent megtettél a békéért, a harmóniáért, az együttműködésért, és mégsem jönnek meg azok az eredmények, melyek a munkádért, odaadásodért jutalomként járnának. Pedig igyekszel megtanulni a leckét, megérteni a különféle folyamatokat, kézben tartani életed irányítását, jobbá tenni a környezetedet, ám alkalmanként az az érzés lesz úrrá rajtad, hogy kudarcot vallottál.
Ez a nap, épp ilyen helyzetekkel lehet tele. Önként vállalsz feladatokat, besegítesz, pedig nem kérik, odateszed magad, s bizony nem csak ímmel-ámmal, hanem teljes erőbedobással. És mintha senki nem lenne képes arra, hogy hálás legyen neked. Köszönetet alig hallasz… és ez rosszul esik. Úgy érezheted, hogy kőzápor zúdul rád, s jobb, ha nem adsz hangot elégedetlenségednek. Hidd el, a legbölcsebb dolgot akkor teszed, ha visszavonulsz, s alaposan eltűnődsz este az eseményeken, s kiemeled azokat a helyzeteket, amelyek a legjobban fájnak… No, amikor ezek megvannak, akkor megértheted, mit nem kell megtenned legközelebb… Ne vállalj önként feladatokat, ne segíts ott, ahol ezt nem kérik, csak ott teljesíts maximális erőbedobással, ahol teljes biztonsággal látható, mi lesz a fizetség. Fontos, hogy tisztán lásd magad a saját életedben: hol van kiemelten lényeges szereped! Ott teljesíts jól, és akkor a kudarc messzire elkerüli a házad táját. Szeretettel: Nóra
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .