Egyéb

Szilveszteri Tarot üzenet | 2019. december 31. | Nórától

Ereszd el és engedd szabadon!

Mai lapok: a Diadal (VII), az Erő (VIII), az Uralkodónő (III)

Képek: Két Ösvény Tarot

Tanulj meg mosolyogni, megmutatkozni, élni, létezni, diadalt aratni. Légy erős! Csalj mosolyt a saját arcodra. A mosolyban mágikus erő rejlik. Titkos energia, mely feltölt – talán észre sem veszed ezt a hatást. Amíg mosolyogni tudsz, addig képes vagy a további harcra. A harc nem azonos vitákkal, erőfitogtatással. A harc ma legyen egyenlő a kitartással, elkötelezettséggel, szorgalommal, eltökéltséggel. Ha harcolsz, győzni fogsz. Legyen célod és tartsd kézben az irányítást.

Alkalmanként hiányzik belőled a kellő akarat. Erőd van. Bőven! Vajon akaratod is van? Van bizony! Mert egy terv megvalósításához sohasem létezik rossz időzítés, csak gyenge akarat! Állj ma a sarkadra, tarts ki a véleményed mellett, ne engedd, hogy mások bármiről lebeszéljenek. Higgy abban, hogy az idea, amelyet apránként összeállítottál, s életed következő szakaszában akarod megalkotni, az megvalósítható – épp úgy, ahogy azt lépésről lépésre átgondoltad, eltervezted.

Szeresd magadat, s ne akarj megfelelni másoknak. Szeresd magadat, s akkor minden valóra válik. Úgy, ahogy szeretnéd!

BOLDOG újévet!

Szeretettel:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .