Egyéb

Újévi Tarot üzenet | 2020. január 1. | Nórától

Szeretni kell azt, aki mellett öröm az élet!

Mai lapok: a Csillag (XVII), a Mágus (I), a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

A szeretet nem ismer időkorlátot. Nem tesz fel kérdést. Nem ad okot kételyre. Nem bizonytalanít el. Csak van.

Ma is megkapod azt a áldást, melyet szeretetnek hívnak. Olyan emberekkel töltheted az idődet, akik örömmel figyelnek rád, odaadóak, emellett nem kérnek semmit cserébe kedvességükért. A remény és a bölcsesség, mely ezzel a kifinomult érzéssel együtt jár valójában a mélyebb összefüggésekre is rámutat. A múlt, a jelen és a jövő pozitív alakulásának alappillére a szeretet érzése.

Csodás, egyben felkavaró pillanatokra kínál helyet és időt ma az élet.

Amennyiben van jelenleg partnerkapcsolatod, az vagy elmélyül, vagy befejeződik – de ez a kettősség épp arra mutat rá, hogy a Szabad Akarat a tiéd, Te döntesz.

Személyes fejlődésed a jelen helyzetben, valamint a saját ellentétes aspektusaid arra is lehetőséget teremtenek, hogy új partnerrel, egy baráttal vagy akár egy csoporttal kapcsolatba kerülj, akik csak adnak és nem vesznek el.

Hinni a mesékben és csodákban jó dolog! Ma higgy önmagadban, így másokban sem fogsz csalatkozni. Legyen a mai nap egy igazi mesekönyv, melyet öröm lapozni, olvasni akkor is, ha már százszor megtettük. Nincs csapda, nincs kétely. Jó dolgok vannak.

Szeretettel kívánok Szeretettel teli napot:

Nóra


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .