Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. január 27. | Nórától

Ha annyira jó akar lenni, hát hadd legyen jó!

Mai lapjaink: a Mágus (I), a Mérték (XIV), a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot Nézz magadba! Ez a legszebb ajándék, amit adhatsz. Magadnak. S talán másoknak is. Keresd a békét, a kifinomultságot, a nyugalmat – azaz a harmóniát, mely belőled fakad, nem pedig a külvilágban keresendő. Csak olvadj össze önmagaddal – mert te vagy az egyetlen igaz barátod. Hagyd magad mögött a zajt, a békétlenséget, és keresd inkább a csendet. A csendet, mely tisztít, körbeölel, és megláttatja veled a lényeget. Csak vállald fel nyugodtan, ha nem vagy kíváncsi valamire vagy valakire. Az is válasz a problémáidra. Egyenlítsd ki a mérleg nyelvét, ne félj új útra lépni, s olyasmit felkutatni, amit régóta szeretnél megismerni.
Rálelni a belső békére, önmagadra, meghallani végre a saját gondolataidat akár azt is eredményezheti, hogy jelentős elhatározásra jutsz. Te és a terveid egyek vagytok, és csak közösen, együttes erővel hozhattok létre valami nagyszerűt. Ez a nap pedig minden körülményt megfelelővé tesz ahhoz, hogy magadnak alkoss valami különleges dolgot. Rajtad múlik mikor és mit teszel. Tégy olyat, ami hasznodra van. Ma. Nem holnap. Ne légy Pató Pál. Ne várd meg, míg a szél elviszi a házad tetejét. Szeretettel kívánok remek napot, jó eredményeket: Nóra
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .