ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. február 19. | Nórától

A reggel ültetett fa estére nem vett árnyékot. Vagy mégis?

Mai lapjaink: a Hold (XVIII), a Válaszút (VI) a Világ (XXI)

Képek: Két Ösvény Tarot
Kínai bölcsek azt vallják, hogy a várakozás sokszor hosszadalmas időszakát türelmetlen körömrágás helyett élettel és vidámsággal kell megtölteni. Amíg megérkezik a várt csoda, addig is érdemes enni, inni, mosolyogni és örülni mindennek, ami megadatik. Albert Einstein szerint: „A csoda egy kivétel a törvények alól, ezért ahol nincsenek törvények, ott kivételek, azaz csodák sem létezhetnek.”

Holdnaptár és aktuális asztrológiai előrejelzés itt!

Élvezni az éjszaka csendjét és a Hold világosságát, mosolyogni a szeretett emberekre, rálépni egy új feladat ösvényére, s meghódítani a Világot. Ugyanis a várakozás sokszor hosszadalmas időszakának végén egyáltalán nem biztos, hogy az a csoda érkezik meg, amit vár az ember.
A csoda sokféle arcával találkozhatsz utad során, s közben az önmagára ébredt lelked legyőzhetetlen erővel töltődik fel. Ehhez viszont menni kell, felfedezni, okosodni és gyarapodni – türelmetlen körömrágás helyett… élettel és vidámsággal kell megtölteni napjainkat. Mint ezt a mait is. Ne várj a csodára. A csoda Te magad vagy.
Kívánok élettel és vidámsággal teli napot, remek eredményeket:
Nóra

Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, normál munkaidőben: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .