Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. március 3. | Nórától

A SORS rendez: bomlaszt és épít…

Mai lapjaink: a Torony (XVI), a Mágus (I) és a Válaszút (VI)

Képek: Két Ösvény Tarot

Amikor reggel arra ébredsz, hogy valami nagyon hiányzik. Ám a válasz elmarad: vajon mi okozza a hiányérzetet? Időre van ahhoz szükség, hogy rájöjj, valamit, valakit elvesztettél. Fontos volt, ám vége van, lezáródott. Amennyiben egy dologra összpontosítasz, ez bármikor megtörténhet. Mindig legyen alternatívád: B-terved!

Holdnaptár és aktuális asztrológiai előrejelzés itt!

A dolgok megtörténtek, megtörténnek és meg fognak történni. Nem kell semmit túlgondolni. Nem kell görcsösség, sem pedig ragaszkodás. A Sors sok dolgot elrendez, emellett biztosan időben teszi meg azt: Tornyokat rombol, majd Mágikus csodát épít, lehetőségeket kínál, s Te legvégül úgyis Te döntöd el, melyik úton indulsz el. Mert Válaszút mindig van.

Ma módodban áll eldönteni, hogy egy szomorú, lelombozó, energiátlan napnak adsz teret, vagy pedig mosolyogsz, megbecsülsz másokat, kivívod az őszinte kritikusok elismerését, elkerülöd a hamis embereket, emellett pedig meglátod a jót. Amennyiben ezeket mind megteszed, akkor jobbítottál a világon.

Legyen áldott, eredményes napod!

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .