ez + az

Napi Tarot üzenet | 2020. március 10. | Nórától

FOGADD EL, HOGY HIBÁZOL!

Mai lapjaink: a Torony (XVI), a Halál (XIII) és a Feltámadás (XX)

Képek: Két Ösvény Tarot

„A melléfogások elemi részei életednek. A baklövések mindig fontos leckét adnak neked, a legnagyobb tévedés pedig, amit elkövethetsz, ha nem teszel meg valamit, mert félsz, hogy netán hibázol!

Ne tétovázz! Ne kételkedj önmagadban!

Az életben éppen arról szól minden, hogy élsz-e egy lehetőséggel, s nem arról, hogy kapsz-e újabb alkalmat. Sosem lehetsz biztos abban, hogy valami működni fog. Az viszont, ha a hezitálást vagy a semmittevést választod, garantáltan nem fog eredményt hozni. A legtöbb esetben egyszerű a helyzet: próbálkozz! Gondold át! Tervezd meg! Indulj el! Ne add fel! Mindegy, hogyan végződik az ügy, pontosan úgy záródik majd, ahogy kell.”

(részlet a 120 Sorsformáló tipp című könyvből, vedd meg itt!)

Nem sikerült? Kit érdekel? Kudarcot vallottál? Na és? Mással is megtörténik, s természetesen a Te bánatod neked a legnagyobb bánat, ám a sebek nyalogatása helyett kelj fel, indulj el újra, s hagyd, hogy a test, lélek és szellem hármasa Feltámadhasson! Indulj ismét harcba, változtass dolgokon, körülményeken, a személyiséged egyes részletein. Ha volt stratégiád, hát módosíts azon még ma. Csak rajtad múlik, eljutsz-e a célig. Képes vagy erre. Ma is és tulajdonképpen bármikor 🙂 Legyen lendületes, energikus napod! Szeretettel: Nóra

Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!
Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat: Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .