Egyéb

Napi Tarot üzenet | 2020. április 2. | Nórától

“Ha ragyog a szívem, elmúlik a sötétség.”

(Tóth Vera)

Mai lapjaink: a Feltámadás (XX), a Mérték (XIV), a Sorskerék (X)

Képek: Két Ösvény Tarot

“Van tovább!
Vidd világ elsírt, régi könnyeim!
Ha ragyog a szívem, elmúlik a sötétség.
Van miért, van kiért vívnom őrült harcaim!
És mindig is így lesz, bárhol jár a sorskerék.”
 
(Tóth Vera: Sorskerék)

 

Ébredj fel! Támadj fel! A sors nem büntetés. Bár, sosem lehet tudni előre, miként alakulnak a dolgok, hová jutunk el estig, ugyanakkor, ha nyitva tartod az elmédet és a szívedet, rá fogsz lelni arra, amit keresel. Így pedig a sors sosem lesz büntetés. Csak korlátozottan legyél mértékletes. Ami vonz, amit kívánsz, azt szerezd meg magadnak.

Ez a nap biztosan kínál számodra változást. Nem kicsit, hanem nagyot, megrázót, jelentőset, sorsfordítót. Nagy pillanatnak leszel részese, s nem csak kis fogaskerék leszel a rendszerben, hanem te magad leszel az, aki az egész fogaskerék-hálózatot működésbe hozod. Környezeted egyes tagjai talán értetlenül, kétkedve, furcsán vagy épp széttárt karokkal kérdezhetik: Mi a csuda történik? Ám, te ne erre figyelj, hanem működtesd a dolgokat ösztönből, spontán! Tele leszel tűzzel, szenvedéllyel, odaadással és kitartással.

Egyetlen dolgot kell minden esetben figyelembe venned: nem bonyolódhatsz konfliktusokba, ne adj teret haragnak, ne legyen indok arra, hogy megsértődj vagy épp te bánts meg másokat. A kompromisszumkészség lesz a legjobb fegyvered, használd! Ma légy minden pillanatban ösztönös. A spontaneitás jó társad lesz ebben. Kívánok elégséges magabiztosságot és kellő eltökéltséget a sorsfordító pillanathoz!  

Szeretettel:

Nóra


Eleve elrendeltetés vagy szabad akarat? Válassz! Katt ide!


Bejelentkezés személyes konzultációra, hétköznap, munkaidőben – ha szeretnéd végre saját kezedbe venni a sorsodat:

Szatmári Nórához: + 36 (70) 311 6125

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .